איפה קונים קסדת shark מחפשת לקנות קסדת s600 shark. אשמח לדעת איזה חנויות מוכרות קסדות של שארק. תודה
B blenkey New member 18/2/14 #1 איפה קונים קסדת shark מחפשת לקנות קסדת s600 shark. אשמח לדעת איזה חנויות מוכרות קסדות של שארק. תודה
י יוסיא New member 18/2/14 #3 מה המידה שלך? במידה והמידה תמצא מתאימה, יש לי קסדה חדשה בשבילך (נמדדה רק בחנות ושבוע לאחר מכן האישה כבר לא עולה על הכלי עד לעוד 9 חודשים. קסדת שארק מצוינת שתינתן במחיר מעולה לכל הדעות.
מה המידה שלך? במידה והמידה תמצא מתאימה, יש לי קסדה חדשה בשבילך (נמדדה רק בחנות ושבוע לאחר מכן האישה כבר לא עולה על הכלי עד לעוד 9 חודשים. קסדת שארק מצוינת שתינתן במחיר מעולה לכל הדעות.
י יוסיא New member 18/2/14 #6 המידה טובה אם היא תהיה לך נוחה על הראש, את זה רק את תוכלי לומר. והמחיר... קצת יותר מחצי, שווה בדיקה
G gamgam New member 18/2/14 #11 תגיד, לאן אתה ממהר? רץ להתחתן, רץ להריון... אתה בטוח שאתה כשיר לרכב על האופנוע שלך?? שיהיה במזל ובריאות. תתחיל לחסוך שעות שינה
תגיד, לאן אתה ממהר? רץ להתחתן, רץ להריון... אתה בטוח שאתה כשיר לרכב על האופנוע שלך?? שיהיה במזל ובריאות. תתחיל לחסוך שעות שינה
מ מוסמוסקולוס New member 18/2/14 #13 3 דקות...פחחחח...15 שניות...גג... ואחר כך מאסר עולם עם עבודות פרך
א אם פי 3 New member 19/2/14 #18 אל תקשיב לרשעים בטח, יש אתגרים וקשיים ועצבים - אבל גם המון המון כיף, ואהבה מסוגים שאתה אפילו לא יכול לדמיין כרגע. שיהיה בשעה טובה!
אל תקשיב לרשעים בטח, יש אתגרים וקשיים ועצבים - אבל גם המון המון כיף, ואהבה מסוגים שאתה אפילו לא יכול לדמיין כרגע. שיהיה בשעה טובה!
י יוסיא New member 19/2/14 #19 תודה האמת שזה די מצחיק אותי כל הדבר הזה, העצבים ורגישות היתר...הבכי בפרסומות ובגלל שהפן חם מדי?(את זה לא הבנתי עדיין) אני נקרע מצחוק בין השורות ומנסה לא לקחת דברים קשה מדי.
תודה האמת שזה די מצחיק אותי כל הדבר הזה, העצבים ורגישות היתר...הבכי בפרסומות ובגלל שהפן חם מדי?(את זה לא הבנתי עדיין) אני נקרע מצחוק בין השורות ומנסה לא לקחת דברים קשה מדי.
A amitssss New member 18/2/14 #8 אני הזמנתי מFCMOTO 40% פחות מהמחיר בארץ שווה לשקול גם כאופציה הזמנתי שארק S900