איפה קונים פירות ים טריים?

עכשיו ממש בא לי ללכת ולקנות רק אחד!

תודה.

כמה שרוצים...

כשיש טריים בתפזורת. אצל עבדו תמיד יש גם קפואים (כאלה שהוא מנקה ומקפיא בעצמו)... שניהם ברחוב יפת - האחד מול שוק הפשפשים, השני ליד קפה יאפא.... לא צריך לתאם מראש, עבדו פתוח גם בשבת...

bob68

New member
מישהו מכיר את מוסי משוק הכרמל ?

בביקור ב"לולו" שאלתי מהיכן התוצרת הנפלאה שיש להם במסעדה ונעניתי שזה מ-מוסי בשוק הכרמל.

prizman

New member
לא יודע אם זה השם אבל

תנסה לאתר את החנות והברנש שבתמונה, זו חנות פירות הים הראויה היחידה שמצאתי בשוק הכרמל. הכל היה טרי להפליא. אם יורדים מאלנבי היא נמצאת ברבע השלישי של הרחוב הראשי של השוק מצד ימין. הבחור גם יודע על מה הוא מדבר ויש לו גם דגי ים טריים. זו אחת התמונות האחרונות שצילמתי לפני שנסעתי מה שאומר שמה שכתבתי נכון ללפני 5 שנים בערך.

bob68

New member
אני הצלחתי לאתר

את הכתבה הזו (מידע על מוסי מופיע באמצע שלה ): רק היום בזול של מירה איתן ב-יין גורמה ואלכוהול.

prizman

New member
נראה כמו שני מקומות שונים

ודי קרובים, ההשוואה עליך

הוא אישר שבתמונה שלך זה מוסי. שים לב

לשרשור. הצילום בכתבה של הדייג עם הדייג זה איציק. תקרא בעיון את הכל ותראה. אי לכך מוסי לא השמין ולך אין תירוצים

prizman

New member
טוב, עכשיו הכל יותר ברור.

את תמרי הבנתי רק שבוב כתב לי להסתכל על אמצע הכתבה אז קראתי רק את האמצע ולא ראיתי שם איציק. אני לא אחד שפוזל לצדדים, אמצע זה אמצע. ואם כבר אז מנצל"ש. צלע חזיר עם פלחי קלמנטינה יוצא ממש טעים. זה לא מלפני חמש שנים אלא מאתמול בערב.

נראה טוב. פתרת כבר את בעיית הצלייה?

בזמנו התלבטת לגבי מחבת פסים. אני אישית מעדיפה צוואר שפחות יבש. בשר לבן קרוב בטעמו לבשר צייד ולכן כל תוספת פירותית תשתלב טוב. מה שכן, הפלחים נראים לא מקולפים. לא מתאים לך...

prizman

New member
בשר חזיר אני תמיד משרה קודם במרינדה

כדי להתגבר על בעיית היובש. צריך גם לזכור שבשר חזיר כאן כמו באירופה יותר עסיסי מאשר בישראל. לא יודע מה הסיבה כי בספייריבס בישראל יש דווקא יותר שומן מהמקובל בשאר העולם. את הפלחים גם צליתי לכן לא קילפתי, אחרת הם היו מתפרקים בצליה. משתמש במחבת הפסים כפי שהבחנת היטב אבל עדיין לא משוכנע שזה אבזר חיוני. אם כבר קונים אחת חשוב שתהיה כבדה ומאיכות משובחת אחרת חד משמעית שזה בזבוז כסף.

prizman

New member
עכשיו העונה הכי טובה,

עוד חודש המושלמת אבל אז כנראה אתחפף לבורמה ששם זו גם העונה המושלמת אז. דווקא חסרים לי כאן שותפים הרפתקניים לאוכל. הבתזוג אוהבת אוכל טוב אבל די שמרנית ולחברים הרבה פעמים מגבילים אותי בתקציב וזה גם מקשה. אישית די מבאס אותי ללכת למסעדה משובחת לבד. במסעדות יומיומיות אין לי בעיה.

מיתר44

New member
דצמבר?

אצטרך להתאפק עוד שנה. מה יש לאכול בבורמה? (אני לא ציני, לא חושב שנתקלתי בניו יורק במסעדות בורמזיות...)

prizman

New member
קשה לי להאמין שבבורמה צפויה חוויה קולינרית

כלשהי. הייתי שם איזה יומיים ולא נתקלתי במשהו שיפתה אותי. אפילו בתאילנד, מדינה שכנה לא נתקלתי במסעדות בורמזיות. צריך לזכור שיש שם משטר "סוציואליסטי" שהוא למעשה משטר חונטות כך שהמדינה לא ממש מצליחה להתפתח. החודש אמורות להיות שם בחירות שאולי יהיו דמוקרטיות ולפי זה אקבל את ההחלטה אם לנסוע לשם או לא. באותה מידה יכול להיות שם כאוס. ההזמנה שלי אליך בכל מקרה התייחסה לתאילנד, לא לבורמה.

מיתר44

New member
תודה

אבקש לתכנן על דצמבר 12 עם אפשרות לעשרה ימי סטומק סטורם. יש מצב?

למעלה