איפה קונים מצעים?

• פותח הנושא h 3
  • פורסם בתאריך

h 3

New member
איפה קונים מצעים?

מחפשת מצעים בשביל הגדול (6.5), יפים, אך מתאימים לגילו (היום הוא ממש כעס כששקלתי לשים לו מצעים של פו הדב, כי הוא כבר ממש גדול בשביל זה... צודק...) עדיפות לאחוזי כותנה גבוהים (לא חייב 100, אבל גם לא 30) אם אפשר לא כאלה שעולים 300 שקל... ואם יש לקנות ברשת - גם טוב
ואם כבר אנחנו בעניין - האמצעית ביקשה מצעים של דייגו - מישהי נתקלה? תודה, H

shtuli

New member
הבנות אצלנו ישנות עם מצעים רגילים מאז ומעולם.

קונים רק את ה-100 אחוז כותנה. המצעים של פוקס טובים אך יקרים. שווה לבדוק אם יש מבצע. אמא שלי קנתה לנו כמה שווים מהשוק בעפולה. אם תרצי הכוונה ממשית אני אברר אצלה.

h 3

New member
מה זה "רגילים"?

כלומר, בלי ציורים? וכן, אני אשמח אם תשאלי אותה, (לא דחוף, כשיוצא לך....) תודה, H

מיקסי10

New member
חברה בפייסבוק??

אם כן חפשי את מצעים ונהנים. יש אחלה מצעים באחלה מחירים! אם את לא תגידי..אני אשלח לך מספר טלפון שלה...

רק אני מפחדת מלקנות סדינים שלא מיששתי בעצמי?

תמיד מפחדת שהאיכות תהייה גרועה

ExNewYorker

New member
אלה סדינים שמוכרים בכיתן. את יכולה לבדוק אותן

בחנות לפני שאת מזמינה באינטרנט.

אנחנו קנינו באיקאה

יש להם סט של ציפית וציפה - ויש גם סטים לא יקרים. אין על זה דמויות של ילדים, אבל יש גם מצעים צבעוניים. סדין - קנינו בנפרד באיקאה. יש גם מצעים שקנינו ב-YARD & COיש להם מצעים ממש לא יקרים ובאיכות טובה

h 3

New member
תודה,

ממש רחוק לנו איקאה בימים אלה, אבל אנחנו מתכננים ביקור בראשל"צ בחנוכה, אולי נקפוץ... תודה, H

mcFLAME

New member
ללא ספק איקאה

חמותי משתמשת במצעים רק 100% כותנה היא בעצמה אמרתי לי שהמצעים של איקאה מעולים ולא יקרים. ואני גם יודעת את זה מנסיון

imasarit

New member
במשביר לצרכן יש עכשיו מבצעים על מצעים

אבל לא בסטים אלא "MIX & MATCH": סדין יחיד - 35 ש"ח סדין זוגי - 60 ש"ח זוג ציפיות - 24 ש"ח ציפה יחיד - 70 ש"ח ציפה זוגית - 100 ש"ח

למעלה