איפה קונים טיפות של ויטמין K?? אני לא מוצאת בשום מקום! ומישהי יודעת מה המינון שצריך לתת אחרי הלידה?
S shaya54 New member 7/7/15 #1 איפה קונים טיפות של ויטמין K?? אני לא מוצאת בשום מקום! ומישהי יודעת מה המינון שצריך לתת אחרי הלידה?
א אמאשלשלושה New member 8/7/15 #2 ויטמין K אם תגידי מאיזה אזור את נוכל אולי לעזור ובנוגע למינון אמפולה אחת בלידה, אחת בגיל שבוע והשלישית בגיל חודש.
ויטמין K אם תגידי מאיזה אזור את נוכל אולי לעזור ובנוגע למינון אמפולה אחת בלידה, אחת בגיל שבוע והשלישית בגיל חודש.
S shaya54 New member 8/7/15 #3 אזור השפלה\מרכז ביום ראשון נכנסת לשבוע 37 ואני חייבת כבר לסגור את הפינה הזו!
ב בדרך להיות אמא10 New member 8/7/15 #4 אני ילדתי באיכילוב ולמרות שהבאתי מהבית נתנו לקטנה שלי ויטמין קיי שלהם, אז תבררי בביח שאת יולדת בו. המינון המומלץ הוא ביום הלידה, שבוע אחרי וחודש אחרי. בהצלחה
אני ילדתי באיכילוב ולמרות שהבאתי מהבית נתנו לקטנה שלי ויטמין קיי שלהם, אז תבררי בביח שאת יולדת בו. המינון המומלץ הוא ביום הלידה, שבוע אחרי וחודש אחרי. בהצלחה
ה הריון אמא חיים New member 9/7/15 #5 לנו נתנו כשהיא נולדה, לא ידעתי שצריך שבוע אחרי.. מניחה שתקבל את המנה הבאה בטיפת חלב בגיל חודש..
S shaya54 New member 12/7/15 #6 אני גם רוצה ללדת באיכילוב אבל אולי ברגע האחרון אלך ללדת בקפלן...בכל מקרה הייתי מעדיפה להביא מהבית כדי לא לקחת את הסיכון...מאיפה קנית??
אני גם רוצה ללדת באיכילוב אבל אולי ברגע האחרון אלך ללדת בקפלן...בכל מקרה הייתי מעדיפה להביא מהבית כדי לא לקחת את הסיכון...מאיפה קנית??
ב בדרך להיות אמא10 New member 15/7/15 #7 לא קניתי לא זוכרת איך, אולי פה באחד הפורומים או במאמאטבע בפייסבוק - מישהי פרסמה שהיא מוסרת ונסעתי אליה לקחת.   תנסי לפרסם אם מישהי מוסרת.   בהצלחה
לא קניתי לא זוכרת איך, אולי פה באחד הפורומים או במאמאטבע בפייסבוק - מישהי פרסמה שהיא מוסרת ונסעתי אליה לקחת.   תנסי לפרסם אם מישהי מוסרת.   בהצלחה