איפה קובי? cobra1 איפה נעלמת אחרי ההפקה הגדולה שהרמת? רצינו לשבח ולהלל..... השמיע קול
O omerB New member 23/9/01 #1 איפה קובי? cobra1 איפה נעלמת אחרי ההפקה הגדולה שהרמת? רצינו לשבח ולהלל..... השמיע קול
N nirkebar New member 23/9/01 #2 והיכן מזכ"ל האיגוד-גם הוא נעלם ??? ../images/Emo61.gif רוצים לדעת מה נגמר עם טריאתלון ספידו? ומה התאריך הסופי?
והיכן מזכ"ל האיגוד-גם הוא נעלם ??? ../images/Emo61.gif רוצים לדעת מה נגמר עם טריאתלון ספידו? ומה התאריך הסופי?
א איגוד הטריאתלון New member 24/9/01 #5 הדחיה יסודה באי ודאות לגבי מצב שיפוץ הכביש בכניסה. הנושא הזה נפתר ללא בעיה כעת ורק צריך לסגור סופית. כיון שזה עוד לא תפור לגמרי אני לא מפרסם עדיין!!
הדחיה יסודה באי ודאות לגבי מצב שיפוץ הכביש בכניסה. הנושא הזה נפתר ללא בעיה כעת ורק צריך לסגור סופית. כיון שזה עוד לא תפור לגמרי אני לא מפרסם עדיין!!
א איגוד הטריאתלון New member 24/9/01 #6 הדחיה יסודה באי ודאות לגבי מצב שיפוץ הכביש בכניסה. הנושא הזה נפתר ללא בעיה כעת ורק צריך לסגור סופית. כיון שזה עוד לא תפור לגמרי אני לא מפרסם עדיין!!
הדחיה יסודה באי ודאות לגבי מצב שיפוץ הכביש בכניסה. הנושא הזה נפתר ללא בעיה כעת ורק צריך לסגור סופית. כיון שזה עוד לא תפור לגמרי אני לא מפרסם עדיין!!