איפה פרק 151?

• פותח הנושא CBM
  • פורסם בתאריך

Riku FanBoy

New member
שבוע הבא יצא... אבל עד אז.. מאנגה!!

mwahahahahahahahahahahahahaha המאנגה זה טוב זה טוב מאוד אפילו... רק חבל שקישימוטו מושך אותה כ"כ הרבה זמן... >_>

renegader

New member
אם כבר אז -נארוטו 275 ../images/Emo58.gif ים

הגירסא הקצרה של הפרק בשני מילים HOLY SHIT! ספוילר|ים למטה שארינגאן חדש הולי קראפ אממ אל תאמינו לתירגום שנימצא עכשיו בפורום של נארוטופאן על השם של השארינגאן החדש הוא לא מופיע במאנגה (כניראה השם של השארינגאן החדש הזה יופיע רק שבוע הבא) אבל גאד דאם זה היה פרק טוב לא היה הרבה אקשן אבל הרבה דברים קרו שם כמו: יש לסאסורי איש סמויי שעובד אצל אורוצ'ימארו (כמובן המחשבה הראשונה זה על אבו ארבע -אחרי הכל תמיד רמזו לנו על זה שהוא בוגדני) אבל זה יכול ליהיות גם דמות חדשה מי יודע אבל השארינגאן- אחח השארינגאן לא ציפיתי לזה ביכלל לא יכול לחכות עד שבוע הבא

Omega Dark

New member
באיזה מקום הוא כבר יצא? בשום אתר

אני לא רואה שהעלו אותו מתורגם, אפילו לא RAW...

CBM

New member
אהההההההההה י'ספויילר ../images/Emo10.gif

חחחחחחחחחחחחחחחחחח לא יכלתי לעמוד בפיתוי ואני רואה למטה "הולי שיט שארינגאן חדש".......... חח זה מה הספקתי לפני שיצאתי מהר... אוווווווף... חחח אז שבוע הבא יהיה שני פרקים ברצף???

Hikaru

New member
../images/Emo45.gif~! ענק

בהחלט הייתי מסכם את הפרק הזה במילים "HOLY SHIT". הפרק התחיל די גרוע, חשבתי שזה יהיה עוד פרק שנראה בו מקסימום את סאקורה, סאסורי ואת צ'יו.
ורוב הפרק באמת ראו אותם, אבל לעזאזל, קאקאשי שולט
!!! זה לא 万華鏡車輪眼 (Kaleidoscope Sharingan), זה נראה כמו זה, אבל זה לא... וקאקאשי השתמש גם בסיל כדי להפעיל את זה >_>~! לא יכול לחכות ל-276. שני העמודים האחרונים די עשו את הפרק.
ח"ח לקישימוטו שסוף סוף סיים את המיני-סדרה "סאקורה". הידד. XD

Riku FanBoy

New member
אההההההההה!!! *צורח כמו פאן גירל*

מה זה הדבר הזה.... זה מאאאגניב ואני חייב לצבוע אותו XD אני לוקח את העמוד וצובע את כולו ^^ תצפו לצביעה, זה פשוט דורש צביעה... וזה שארינגאן מאאאאאגניבבבבבבבבבבב

kaiten

New member
בטח טכניקה שהשתמשו בה כבר

זה לא טכניקה חדשה זה טכניקה של היטאצ'י השתמש בה כבר בטח זה ה amatersu שהוא יצא מקיבה של הצפרדע של ג'יראיה

kaiten

New member
וואו תיקון טעות !!!!!!!!! בפרק הבא:

The true heir of the uchihas !!! חיייייייב להיות ענק!!!

למעלה