איפה פסח ואיפה אתם?

איפה פסח ואיפה אתם?

איפה אתם בפסח? כמה מהבית נקי? (זו השאלה לבנות. השאלה לבנים: איפה הסתובבתם בחוץ כדי לאן להפריע לנקיון?) מי יגנוב ת'אפיקומן? מה תבקשו בשבילו (אצלי, לא משנה מה אני מבקשת. אבא מעולם לא קונה דבר) ושאלת השאלות: האם נזכה להתחתן עד פסח השתא? פחחחחחחח.

בחור אא

New member
"האם נזכה להתחתן עד פסח השתא?"

א: לא נראה לי שזה המקום המתאים לדבר עליו!
ב: השתא= שנה הבאה מן הסתם, לא???
ואנחנו לא עוזרים בנקיונות??? בלעדינו אתן לא מצליחות!אני בכל אופן, מסתנג'ר חזק בתקופה הזו...
מרוב אבק אני נראה כמו
,אם לא אקבל
אשבר כמו
! חולם כבר על הרגע שאנוח עם
ומנסה לסבול את אמא
עד כמה שאפשר.

סיקסטי

New member
אני בבית.

מסתמן זיוף חמור ב"מה נשתנה". מסתמן שלא יהיו מתחרים על האפיקומן. לשנה הבאה אצל החותנת,אינשאללה.

Nwo 316

New member
טוב אז התשובות שלי:

* בליל הסדר אצל דודה אתי ובשאר החג בבית * הבית בחציו נקי,סיימתי לנקות את החדר שלי ואת פינת הטלויזיה ונשאר לי באופן אישי רק כלי הכסף,והארונות הפנתיים במטבח (מה לעשות כשאתה הכי גבוה והיחיד שיכול להדחף לכלך מיני מקומות ,אז צריך לעשות ת'עבודה) * אני כנראה אגנוב את האפיקומן רק כדי לרסק אותו לחתיכות קטנות (זכר ימים עברו) וכדי שהבן דודים שלי לא יגנבו את האפיקומן. * לא נבקש כלום כי ממילא יגידו שאי אפשר לתת גם מתנת יומלדת וגם אפיקומן וככה כמו כל שנה אני לא אקבל מתנת יומלדת ואפיקומן.

enicegirl

New member
שומרררררת

בליל הסדר אני בבני ברק!! רוצה להיפגש???
רוצה לצאת לצוד שבבניקים חתיכים, יפי בלורית ?!?!?
האמת ממש לא בא לי להיות בבני ברק ולעשות ליל סדר בנוסח חרדי, אוף!! שומרת, אנא עזרי לי לעבור את היום הזה בשלום

אם נהיה בבני ברק,

כנראה נהיה אצל שכנים שלנו, ואם זה יסתדר, למה לא? נלך לצוד שבבניקים!!! חתיכים? שכחי מזה...

גם אני ככול הנראה בב"ב.

אצל חמותי. בזכות "פריי סינדרום" הבית נקי ברובו. נשאר רק המטבח וחדר הטלויזיה.

אבא שלי כבר שנים לא חושב לשאול אותי

מה אני רוצה לאפיקומון. האמת, גם בימים שהוא שאל והתעניין המצב לא היה יותר מדהים (רמז- סופי היה כמו סופה של כותבת השרשור) הפסח הזה תלבשו כתום ותקוו לטוב!!

למעלה