איפה פנטום???? אני חייבת לתפוס מילה עם הבוס שלו. מכל הנסיעות האלו שהוא צריך לעשות נהיה לי משעמם...
N nightroll New member 21/8/02 #1 איפה פנטום???? אני חייבת לתפוס מילה עם הבוס שלו. מכל הנסיעות האלו שהוא צריך לעשות נהיה לי משעמם...
N nightroll New member 21/8/02 #5 בערב מה בערב? השתגעת? אז בעלי בבית... קבעתי איתו בשעות שבעלי עובד. תשלח לי במסרים את מספר הICQ שלך, ואני אשלח לך מפה איך להגיע ליישוב שלי...
בערב מה בערב? השתגעת? אז בעלי בבית... קבעתי איתו בשעות שבעלי עובד. תשלח לי במסרים את מספר הICQ שלך, ואני אשלח לך מפה איך להגיע ליישוב שלי...
ח חניבעל. New member 21/8/02 #6 עזבי זה מקום של משוגעים שם נראה לי תוך כמה שבועות תראי שם נשים עם רעלות.
N nightroll New member 21/8/02 #8 נו באמת!!! ברור שאני לא אראה נשים עם רעלות 1. יהיה אסור לנשים האלו לצאת מהבית ממילא 2. אני לא אצליח לראות כלום דרך הרעלה שלי...
נו באמת!!! ברור שאני לא אראה נשים עם רעלות 1. יהיה אסור לנשים האלו לצאת מהבית ממילא 2. אני לא אצליח לראות כלום דרך הרעלה שלי...
פ פנטום הצט New member 21/8/02 #12 אני פה... מנסה להבין מה זו "סביבת העבודה" החדשה שלנו בצבעי תחנת דלק...
פ פשוט אישה** New member 21/8/02 #15 ולי תמיד אמרו...... "יש מכבי , יש חברים"..... וזה בכלל ...טובורוג ערב טוף