איפה סטארגייט??!!!!!!!

ofirsd

New member
איפה סטארגייט??!!!!!!!

רשום בעיתון שיש סטרגייט ובמקום בם מביאים את החארטה הזה אוצרות מהעבר. מה זה אמו להביע!!!!!????

NX01

New member
מאתר ערוץ אחד:

3. החל ממוצ"ש 10.5.03 תשודר מהדורת "רואים עולם" בשעה 21:00. לפיכך יהיו שינויים בלוח השידורים: 17:05 – "אוצרות מן העבר" – "RELIC HUNTER" – עונה שנייה סידני פוקס היא פרופסור באוניברסיטה ומרצה להיסטוריה עתיקה. אחד מתחביביה הוא לצוד אוצרות מן העבר ולגלות את המסתורין שמאחוריהם. נייג'ל ביילי, עוזר ההוראה שלה, גבר רכרוכי ומלומד, יוצא איתה למסעות גילויים מלאים הרפתקאות ומתח. שחקנים: טיה קררה, קריסטין אנהולט 18:00 – "מבזק חדשות" 18:02 – "טלסינמה" 18:30 – "כוכב הלכת שלנו – הפרטים במדפס 19:00 – "מבזק חדשות" 19:02 – המשך "כוכב הלכת שלנו" 19:30 – "המלכודת" 20:00 – "מבזק חדשות" 20:05 – "סטארגייט" – פרק 18 (הפרטים במדפס) 21:00 – "רואים עולם" 22:00 – "הראשון בשער" 22:55 – "הגרלת הלוטו" 23:00 – "יורדי הסירה" – סיפורם של כ"ג יורדי הסירה אחד מסיפורי הגבורה המסתוריים שלפני קום המדינה. 23 לוחמים ומפקדים, חברי ארגון ההגנה, חברו לכוחות הבריטיים בנסיון לבצע פעולה נגד הצבא הצרפתי של משטר וישי שעגן בטריפולי שבלבנון. גורלם לא נודע עד היום. הסרט עוקב אחרי ההתארגנות והפעולה ומנסה לחשוף מה קרה. מפיק: שלומי גולדברג במאי: צדוק פרינץ 23:45 – "חוק וסדר" – פרק 5 (הפרטים במדפס) 24:00 – "חדשות"

itstzar

New member
ערוץ אחד לגמרי לא מסונכרנים עם עצמם

חיכיתי עד 1:00 בשביל חוק וסדר שלא הגיע בסוף

itstzar

New member
אז זהו שהיא הייתה אמורה להסתיים אז

אבל היה את "יורדי הסירה" ואז "שישי עם מיכל"

reformy

New member
ראיתי אתמול

במסגרת "אין-שום-דבר-מעניין-בשבת-אחה"צ-מאז-שיס-לא-קנו-את-העונה-השביעית-יהיה-מתישהו-בחודשי-הקיץ-שכבר-פה-ומה-זה-בכלל-פרוסט-טוב-אז-נראה-סטארגייט-יש-שם-את-זה-עם-האולר-השוויצרי" התחלתי לראות קצת סטארגייט. יש לי שאלה - זה באמת השחקן של פרקר לואיס?

Bajoran Preist

New member
אנשייייםםםםםםם

מה היה בסטארגייט ובג'רמיה? מישהו מוכן לתמצת לי ?... (במסגרת שרשור סטארגייט-ג'רמיה השבועי
) התכוננתי למתכונת אתמול(זאת אומרת, אחרי שהתווכתח שעות עם sefy
) אז פספסתי... תודה מראש :)

TUVIX

New member
הנה התקציר

סטארגייט- SG1 הולכים ליזה כוכב ביביל תצפיות אסטרונומיות ומוצאים חללית שהתרסקה פוגשים את הצוות ועוזרים להם לתקן את הספינה בדרך חייזרים תוקפים אותם ואז הם מגלים שהספינה היא מעבורת של אסירים ושבעצן בצוות הם אסירים נמלטים והחייזרים הם הסוהרים. ג'רמיה- קורים שני דברים אנחנו מגלים שמרכוס מחזיק בפונדקאי למוות הגדול בסוד ואירין מגלה את זה היא מאיימת לספר למועצה על זה אבל הפונדקאית של הווירוס משכנעת אותה לא ג'רמיה פוגש בחור משוגע שקוראים לו ג'ו באמצע הדרך שגורם להם להתהפך הבחור חושב שבוא גיבור על "קפטן אירון" והוא עשה את זה כדי להגן עליהם מפני הדודדים הוא פוגש את אחותו ובעלה קפטן אירון לוקח אותו למחבוא הסודי שלו ומגלה לו שיש לו לאפ-טופ עם מסד נתונים שמכיל את כל האספקה שאפשר למצוא באזור כשג'רמיה מריץ חיפוש על וואלהלה סקטור הילד משתגע ורואים איזה קטן קטן על ילד שצורח עם אלקטרודות שמחובר על כל הגוף שלו השודדים חוטפים את אחותו בעלה בורח ג'רמיה וג'ו הולכים להחזיר אותה הם מצליחים ג'ו ניפצע ומת ג'רמיה לוקח את התחפושת של קפטן אירון וחוזר לכסח את השודדים זהו.

TUVIX

New member
אם יש לך מקור מהיר אז כן אבל לא כדי

א לטרוח נ.ב אם שי ך מקור טוב ל סטארגייט אשמך אם תשתף אותי בו כי שי שניה גירסאות של קבצים או 30 מגה WMA שיש על HTTP שאי אפשר להסתכל עליהם כי זה ניראה כאילו לוקחים פיצה ומתחילים לנקות איתה חלון ו 350 מגה שזה יותר מידי לקאזאא :)

Sefy

New member
שום דבר זה לא יותר מידיי!

אני מוריד את שניי הפרקים הראשונים של Enterprise ב VideoCD וצורב אותם לדיסק אחד של 90 דקות כדי שיהיה לי כאילו סרט

Bajoran Preist

New member
לא הורדתי עוד אף פעם סטארגייט..

אי בכלל לא יודע מה מספר הפרק והעונה, לגדולת בורותי. יש לך מושג?

TUVIX

New member
תגובה לקישרו שנתנו העוזר של

דה גראנד נאיגוס זאק לא אילם כל העוזרים האלה נודרים נדר לדרב רק לאדונם Star Trek DS9 - 3x16 - Prophet Motive

למעלה