איפה נעלמת יאריה

איפה נעלמת יאריה

אריה איפה נעלמת לנו מה קרה יאריה בלעה אותך האדמה מי יעשה לנו שמחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

נאור111

New member
אריההההה

אני חייב שמח!!! אני מכור!!! יאללה אריה כפרה עלייך תחזור לשדר יהיה שמח אני מבטיח לך!! מילה של סחבק טוב אריה אני חייב ללכת להשתין יאללה ביי אחי חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

גלצ

New member
../images/Emo10.gif../images/Emo7.gifגם לי יש מה לומר פה...

מאוד נהניתי מהבלוג של אריה... עשה לי שמח בלב באמת למה הוא לא משדר יותר?????? היום למשל, פיניתי את הערב בשביל להיכנס ולשמוח ככה עם כולם.. בכייף והוא לא שם!!! אתם מבינים את זה? אתם קולטים??? אריה לא משדר!!!!! מה עושים? אין פה עוד בלוג שמשדר ככה בכייף מזרחית!!! ואריה עוד שמר על החדר <בלי קללות>
באמת היה נחמדת שם אצלו בבלוג שמח ועכשיו הוא לא שם... הוא יחזור? ימשיך לעשות לנו שמח??? למה הוא לא משדר יותר?? חסמו אותו???? למישהו יש תשובה לשאלות שלי?? אריה
אתה חסר... על משקל "חבר אתה חסר"... מקווה שתחזור אלינו בכייף עם כל הצחוקים, השירים והמוזיקה והשמחחחחחח
איפה נאוררררררררר????

MASS23

New member
מוכרת לי התמונה הזאת מאיפשהו...../images/Emo4.gif

תן לה במסנג'ר

אריה

איפה אתה זה לא יכול להיות שאתה לא איתנו !!! אריה רוצים אותך חזרה תחזור אלינו שמח אותנו

נאור111

New member
בכבוד שלך תחזור אריה

די אריה אני לא יכול יותר!!! אני עושה לאמא שלי שמח בבית מרוב שאין לי איפה לעשות שמח!!! אמא שלי כבר העיפה אותי מהבית... שיגעתי אותה... יאללה אריה תחזור תעשה לנו קאמבק משהו ליגה הייתי ממשיך אבל אני חייב להשתין חחחחחחחחחחחחחח

לא יפההההההההההה

אריה לא יפה אנחנו פה מתגעגעים אליך שולחים הודעות תחזור אלינו אנחנו רוצים שמחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח יאללה נאור תן לנו בתירגוםםםםםםםםםםםםםםםםםםם יאסוווווווווו אריהההההההההה יאללה בלאגןןןןןןןןןןןןןןןןן מושון חולה עליך!!!!!!!

נאור111

New member
אריה... די!! אני לא יכול עוד!!

נגמרו לי כל המילים!!! אין לי מה להגיד!!! אבל יש משפט יווני עתיק שאומר: "אימנקסיס יאנוס מינוס קיסאוס אקרומיה יא מלכטרה נסניאה פונה אגוני יא טסדיגוס נאסבירה סומה איקארדיאמו בזיסיס אכו סיני פיסיס נאמטרו איבליפסי קיסארה דיסה"! המשפט הזה אומר: "אריה פתח ת'חדר"! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

אריהההההההההההההההההההההה

תאמין לי יאריה אני כבר מתחיל לדאוג לפחות תגיב לנו פה שנדע שהכול בסדר גם אני חולה עליך שלגיה

נאור111

New member
אריה??

אני מקווה שהכל בסדר אצלך!!! אריה בבקשה תחזור!!! אני לא יילך יותר להשתין מבטיח לך... רק תחזורררררררררררררררררררררררררררררר נ.ב אריה אם אתה שומע אותי: תחזור!!

איפה אריה??

אריה תחזור... בבקשה משעמם בלעדיךךךךךךךךך אין מה לעשות בבלוג של תפוז יותר בלעדייך..

yaafit

New member
נאוררררררררררררררר

איפה אריה נמאס כבר להיות בבלוג של תפוזזזזזזזז נאור אני אוהבת אותך בזכות אריה הכרנו איך עכשיו נמשיך ככה משעמםםםםםםםםםם אריה בכבוד שלך תחזור

../images/Emo6.gif משוגעים שכמוכם..

אל תדאגו הוא יחזור! אריה תחזור הילדים האלה משוגעים עליך..

למעלה