איפה נעלמה עדי?

איפה נעלמה עדי?

כן אני יודעת נשמע כמו אחלה כותרת לספר חדש אבל זו באמת שאלה מהותית , איפה נעלמה עדי עם כל המשקל שעוטף אותה ? איך החיים יכלו להיות אחרת לו היתה רזה ? אלו שיעורים היתי לומדת או מפספסת בהיותה רזה ? קמתי היום ברגל שמאל ולא אהבתי מה שראיתי במראה .... ניסיתי דמיון מודרך מנטרות מה לא .. היום .. כלום לא עזר .. ראיתי איך המשקל הזה עוטף אותי לא ראיתי אותי שם ..ראיתי מישהי אובר שמנה ולא זיהיתי את הגוף שהגיע למימדים חדשים מה שווה כל ניתוח הקיצור קיבה, הירידה במשקל ההסתבכות הוצאת הטבעת , העלייה במשקל ,מה זה כל שווה אם חזרתי שוב להיות מאד שמנה ? כ"כ קשה לי לא להאשים את עצמי שעליתי ככה במשקל (אכלתי כ"כ טוב.. ) כ"כ מבעס להכשל במקרה הזה להכשל בדיאטה אני יודעת , לא המצאתי את הגלגל ואני לא הראשונה שלא מתחברת/מצליחה בדיאטה אבל בשפת התוצאות אני מנסה ואני נכשלת הכי פשוט איך אני יכולה להתנהג בחמלה עם עצמי (ואני כ"כ רוצה..) שאני זו שאוכלת את האוכל אני לא מצליחה בדיאטה אני זו שנכשלת ונשארת שמנה .. מה זה אומר עליי ? שאני חלשת אופי ? שאין לי מוטיבציה ? שלא אכפת לי מעצמי ? שאני לא מתאמצת בעבור עצמי - הרי זה לא נקרא הרס עצמי ? מעציב אותי ומכאיב לי מאד שאני לא מצליחה להתאמץ מספיק בשביל עצמי ולעמוד במטרות (כמו הרזייה למשל..) לאן נעלמה עדי? ואני בהחלט מודעת להמון פלוסים שלי פרט להיות שמנה אבל עדיין זה לא מרומם

לאן נעלמה לין?

שואלת את עצמי אותה השאלה כל יום, כמה פעמים ביום.. רק שלי אין למה להשוות שהרי אני לא זוכרת עצמי רזה... ובשיחה עם חברה שירדה אני מבינה כמה דברים אני מפסידה כשאני לא רזה, ומה היה קורה אם... ומה זה אומר עלי? שאני חלשת אופי שגופי המסכן סובל כל כך שאני נושאת על עצמי 45 קילו עודף? זה אומר שאני לא רוצה מספיק? ואני אוכלת טוב, ולא מצליחה לשמור דיאטה, ולא עושה ספורט פשוט כי אני לא סובלת את זה, היו לי בחיים שלי כ-4 מנויים בחדרי כושר.. משו כמו 7 אלף זרקתי על המנויים האלה ולא הלכתי יותר מפעמיים כל פעם, וכל פעם מחדש נשבעת שהולכת ובסוף לא.. ומה לא ניסיתי, אישפסתי ת'צמי במחלקה של אנורקסיות מפחידות בשניידר לשלושה חודשים בזמן הבצפר כדי לצאת מזה, דיקור סיני, דיאטניות שאני יכולה ללמד אותן על תזונה נכונה, שיעורי ספורט, פסיכולוגים, תרופות, וכלום כלום. נאדה. גורנישט! ואיך אחרים רואים אותי? אז נכון שמזה פחות אכפת לי, ובכל זאת... האם הוא היה אוהב אותי? או זאת היתה רוצה להיות חברה שלי אם היתי רזה? האם היתי מצליחה למצוא עבודה בקליק? האם היתי מי שאני היום? ואת יודעת משהו? גם אני לא תמיד מצליחה לעודד את עצמי בשיחות עם עצמי... להגיד שאני שווה, ושאני חכמה, ושאני יפה, וטובה, ושאני יקרה לכמה אנשים בעולם הזה, שאוהבים אותי, שאני מסוגלת, וזה עדיין לא עוזר.. ניראה כאילו ההשמנה הזאת היא הצ'ופצ'יק הענק הזה שמפריד בינך לבין חיים מושלמים.. בין אהבה עצמית אין סופית והכי חשוב, קבלה עצמית ואהבה.. ואולי זה נכון.. מי יודע? אז באמת באמת שאני מבינה אותך, ואני כותבת לך עכשיו הכי רציני והכי אמיתי וכן שאני יכולה. באמת. אבל האם זה נכון? בואי תגידי לי את, האם להיות רזה זה באמת סף השלמות? האם כשהית רזה הית שלמה עם עצמך עד הסוף? האם כשהית רזה לא מצאת אצלך איזה מגרעת, איזו שערה או פצעון אדום באמצע החיים, שלא קשור לעולם, שהפריד בינך לבין הרגשת השלמות? ואיך קיבינימט מפסיקים את ההתמכרות המציקה והמזיקה הזו לאוכל ולכל מה שמסביב ומרזים כבר?!?! האם בכלל צריך "לרזות כבר"? תוהה לי, ~לין לין~

בחיים לא היתי רזה

אולי היתי רזה ב-20 קילו או 30 קילו מהיום אבל אין לי מושג בכלל איך זה להיות בן אדם רזה חוץ מגיל חודשיים שהיתי תת תזונה בבי"ח בגלל וירוס קולי שהיה לי בזמנו .. אבל מאז התפתחתי שחבל"ז אני כן מודעת לעצמי לעוצמות שבי ליופי שבי להמון פלוסים שלי אבל עדיין מעציב אותי שאני לא מצליחה לפתור תבעיה שמעסיקה אותי משהו כמו 22 שנה .. אני יודעת שהיות בזכות המשקל העודף למדתי ועברתי אינספור שיעורים שייתכן שלא היתי עוברת אותם בתור רזה ואני לא חושבת שאם אהיה רזה , חיי ישתנו מהקצה לקצה .. ממש לא אבל יודעת שארגיש טוב ש:וואלה עדי הצלחת, עמדת במשימה .. איזה מגניב היתי טופחת לעצמי על השכם שהצבתי מטרה ועמדתי בה ועכשיו אני מאוכזבת מעצמי שזה משהו שאני מאד רוצה לעצמי ואני פשוט לא מצליחה אני נכשלת לא כייף להרגיש שאתה נכשל ..

../images/Emo24.gifעדי, תקבלי את עצמך כמו שאת .

תיהיה שמחה , במה שיש , תיהיי , תזכרי , תיהיי כמו הכינוי שבחרת לעצמך , חזקה , ומאושרת . יהיה טוב .

כ"כ מבינה אותך!!!!!

לצערי כרגע אני חוזרת ממיון :/ אני מנותחת טבעת ומסירה אותה בעוד כשבוע עקב סיבוך... המצב שהעלת, זה החשש שלי!!!! מקווה לטוב ומאחלת לך רק חיוכים ואושר!

אני קוראת אותך

ומנסה לחפש את המילים בכדי לעודד אם את לא אוהבת את עצמיך כעת זו בעיה כי עם כל הכבוד לשומן ויש כבוד
אם לא טוב אז עושים משהו למען . עדי לא נעלמה היא פשוט יותר מודעת לעצמה עדי מתבגרת ורואה דברים אחרת אני שמחה על השינוי בך את פתאום מביטה בעיצמיך כמראה ולא כיחידה. יש ימים כאלו ואחרים , אישית ראיתי אותך בתמונות של האתר ואת יפיפיה מתמיד את סקסית ויותר מזה ,,,, לפעמים צריך לדעת ולהבין יותר מכל לקבל את השינוי שאנחנו עשינו לעצמינו.
ענק.

תודה על המחמאות

את צודקת לגבי זה שאם לא טוב לי עם ההשמנה אז פשוט לעשות משהו בנידון , וזה האישיו שאני פשוט לא מצליחה ובגלל זה אני במפח נפש גדול כי אני מאד רוצה מנסה משתדלת ונכשלת .. לא כייף להכשל בין אם זה בדיאטה או בכל תחום אחר

מבולבלת עם התחושות שעולות בי

הן לא מתאימות לכל העבודה שאני עושה בתקופה האחרונה אלו לא תחושות של אהבה או חמלה אלא כעס ... העליה במשקל היתה מאד צפויה תמיד היתי שמנה, הניתוח לקיצור קיבה פשוט עשה עבורי טיפול מכאני ובגלל זה ירדתי המון במשקל ברגע שהוצאתי תטבעת מהקיבה היה ברור שאני אעלה כמובן שאני חשבתי שאעלה רק קצת במשקל אבל החיים זורמים ופתאום שמים לב שעליתי איזה 20 קילו זה היה מאד צפוי אבל עדיין לא מפחית את הכאב בידיעה הזו שעליתי כ"כ הרבה כ"כ מבולבלת .. בין התחושה שקשה לי להסתכל במראה לבין כל התהליך מודעות שבו אני נמצאת שאני כן מודעת לעוצמות שבי כן יודעת שאני יפה ואני הרבה מעבר להיותי שמנה אבל עדיין כרגע מצליחה לראות את החוסר הצלחה שלי לרדת במשקל במקום להסתכל על שאר הדברים הטובים שבי ... יש ימים להבדיל שאני מלאת אהבה לעצמי וכ"כ כייף לי עם עצמי , ואני יוצאת לרחוב צוהלת , מפלרטטתע בחורים , מחייכת , מתחברת בקלות עם כולם ולא רק עם גברים למטרה רומנטית , ואני רואה את עצמי מעבר ל"שמנה" אלא יותר כמכלול ... בנתיים , לא יודעת מבולבלת עם התחושות שעולות בי

solee

New member
מבינה מאוד...... ../images/Emo201.gif

מרגישה בדיוק כמוך. רק דבר אחד נוגד למה שאני חושבת. אם את לא אוהבת את המראה שלך זה לא אומר שאת לא אוהבת את עצמך. אני מאוד אוהבת את עצמי, לא משווה אותי לאף אחד, פשוט כי אין כמוני, אבל עם המראה שלי אני לא שלמה. אז אם מישהו אומר לך שכנראה את לא אוהבת מספיק את עצמך.. זה ממש לא נכון !!! מקווה שיום אחד כולנו נהיו שלמות עם עצמנו גם מבחוץ וגם מבפנים.
איזבלה.

נקודה למחשבה

ואני אנסה להתייחס אחר כך לשאר הדברים שכתבת, אבל שימי לב שדווקא עדי שחזרה להיות שמנה, הצטלמה לקטלוג מהמם, שדורש אומץ רב ותעוזה מדהימה, ויצאה הכי סקסית בעולם.

תודה ממי ../images/Emo25.gif

מרגישה הרבה יותר טוב לפעמי כל מה שצריך זו שינה טובה ומחשבות טובות ...וילדה שכבר אישה שיודעת לפרגן הכי בעולם

למעלה