אני נוטה להאמין לא ראיתי אותו
א אני עזרא New member 13/1/05 #55 חנפנית ../images/Emo3.gif ../images/Emo62.gif זה לא יעזור לך! טוב... אולי כן... לא לא! אמממממ...
ל לולו המשוגע New member 13/1/05 #44 זה לא הוא מציר../images/Emo98.gif../images/Emo60.gif הוא פעם עזר לי לצבוע בתכלת את המכנסיים של ריקרדו כשציירתי לה ציור
זה לא הוא מציר../images/Emo98.gif../images/Emo60.gif הוא פעם עזר לי לצבוע בתכלת את המכנסיים של ריקרדו כשציירתי לה ציור
H hila0001 New member 13/1/05 #48 מה שאני יודעת זה ש..... שניר היה צייר-והוא צייר את נטי ממש פצצה! הוא צייר מן קריקטורה של טלמולינה- וזה היה ממש פצצה- אני ראיתי אותו מצייר מול עיני- יכול להיות שאנו לדברות על 2 אנשים שונים.
מה שאני יודעת זה ש..... שניר היה צייר-והוא צייר את נטי ממש פצצה! הוא צייר מן קריקטורה של טלמולינה- וזה היה ממש פצצה- אני ראיתי אותו מצייר מול עיני- יכול להיות שאנו לדברות על 2 אנשים שונים.
X X יו יו S New member 13/1/05 #49 חחחחחחחחחחחחחחחח כן זה הוא ליאת צוחקת איתך אבל איפה בדיוק ראית אותו מצייר?
$ $ מעיין $ New member 13/1/05 #52 זה היה אתמול יקירתי חח סתם, עזבו, אני סתם אוהבת להידחף.. <אגב, עוד באתי לשאול מעריצים את מי>
א אני עזרא New member 13/1/05 #57 גם אני אוהב כשאת נדחפת ../images/Emo8.gif ../images/Emo62.gif למה זה לא נשמע לי טוב