איפה ניתן ללמוד?

• פותח הנושא PG5
  • פורסם בתאריך

PG5

New member
איפה ניתן ללמוד?

למרות שיש כבר שאלות על זה..אני מאד מענויין ללמוד את שפת הסימנים , האם אפשר ללמוד באינטרנט באתר כלשהו? תודה

0ne Man

New member
שלום PG5

וברוך בואך לפורום!
לא ידוע לי על אתרים באינטרנט שאפשר ללמוד בהם לבד את שפת הסימנים. יש כמה אתרים, שמדגימים את האיות של שפת הסימנים וגם נותנים כמה קטעים של שפת הסימנים, אבל אי אפשר ללמוד מהם לבד את כל השפה. אנו בפורום יזמנו קורס בשפת הסימנים שנערך בבלוג טי וי, בהנחיית לי דן. אתה מוזמן לבוא לשיעורים הבאים. אפשרות נוספת היא לקנות מילון מאוייר של שפת הסימנים, שאפשר לקנות בסניפי ארגון החירשים, ולנסות ללמוד לבד. צרפתי לך קישורים לשני אתרים המדגימים את שפת הסימנים. הקישורים נמצאים בתחתית הודעה זו. בהצלחה!

PG5

New member
תודה רבה על התשובה..ו..

איפה נמצאים השיעורים שידברת עליהם.. איך אני מגיע אליהם? תודה

0ne Man

New member
השידורים מתקיימים בבלוג טי וי

בחדר חירשים, ושם התוכנית היא "קורס לשפת הסימנים". השיעור הבא יתקיים ביום רביעי הבא,24.3.04, בשעה 21.00. בהצלחה!

PG5

New member
אוקיי תודה ודבר אחרון..

אם אני יקנה את המילון אני יוכל ללמוד את השפה ממנו? כאילו מסומנות שם התנועות והכל בצורה ברור? תודה

0ne Man

New member
זה מילון מאוייר

שמראה את הסימנים הבסיסיים של שפת הסימנים. אני בספק אם תוכל ללמוד רק בעזרתו את השפה, אבל לא יזיק לנסות,נכון...?

PG5

New member
נכון נכון..

זה מאד מסקרן אותי.. אני בן 16 דרך אגב.. ינסה להסיג תמילון.. תודה על העזרה.. אני יעדכן בהמשך על לימוד השפה..

למעלה