איפה נופר ולירי??? מה קרה נעלמו על הבוקר, או שהן בחופשה? היייי השמיעו קול.
M mariana New member 1/7/02 #1 איפה נופר ולירי??? מה קרה נעלמו על הבוקר, או שהן בחופשה? היייי השמיעו קול.
@ @@ New member 1/7/02 #2 נופר ולירי, אני קוראת אותכן לסדר ../images/Emo88.gif מה קורה איתכן? יקרות שלנו, השמיעו קול שהכל בסדר. אההה, נזכרתי נופרי יצאה לסידורים, ולירי, לא ידוע לי על משהו מיוחד. אז לירי, את מוזמנת להגיד רק שלום
נופר ולירי, אני קוראת אותכן לסדר ../images/Emo88.gif מה קורה איתכן? יקרות שלנו, השמיעו קול שהכל בסדר. אההה, נזכרתי נופרי יצאה לסידורים, ולירי, לא ידוע לי על משהו מיוחד. אז לירי, את מוזמנת להגיד רק שלום
Q Queen Of Love New member 1/7/02 #3 היי../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif אל תשאלו כמה עבודה הייתה לי מהבוקר המשרד לא היה רגע בשקט, כל דקה מישהו יוצא מישהו נכנס... שיגעו אותי... אתן מאמינות שרק עכשיו אכלתי מהבוקר!! מה קורה? התגעגעתי אליכן!! לירי
היי../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif אל תשאלו כמה עבודה הייתה לי מהבוקר המשרד לא היה רגע בשקט, כל דקה מישהו יוצא מישהו נכנס... שיגעו אותי... אתן מאמינות שרק עכשיו אכלתי מהבוקר!! מה קורה? התגעגעתי אליכן!! לירי
M mariana New member 1/7/02 #6 גם אני פה../images/Emo24.gif כמה עבודה ההא? חשבתי שהלכת לשוק של ראשון היום אבל מאוחר יותר ניזכרתי שזה מחר. מה קורה איתך?
גם אני פה../images/Emo24.gif כמה עבודה ההא? חשבתי שהלכת לשוק של ראשון היום אבל מאוחר יותר ניזכרתי שזה מחר. מה קורה איתך?
S sidi New member 1/7/02 #7 מרין גם מחר זה לא השוק, מחר יום שלישי, מחר לא יום ראשון. אתמול היה שוק ראשון.
M mariana New member 1/7/02 #8 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif הבנתי אותך. הכוונה שלי לראשל"צ למרות שהבנת את הכוונה שלי
Q Queen Of Love New member 1/7/02 #10 מחר יש שוק../images/Emo13.gif השוק בראשון תמיד בימי שלישי אשמח אם תבואו איתי מחר, אתה מוזמנים !!
J jess ועוד New member 1/7/02 #32 יאאא הלוואי ויכולתי אני לא יכולה ללכת כל כך הרבה אבל אחרי הלידה אני אהיה באזור הרבה
J jess ועוד New member 1/7/02 #33 גם אני רוצה אותה פה אצלי בידים עכשיו ומיד אבל אני צריכה לעבור בחדר לידה קודם ועדין לא מתאים לה .....
@ @@ New member 1/7/02 #12 ליריייייי, הוצאת את הראש? טוב שאת נכנסת מידי פעם, קצת חששנו. אז מה? מלא עבודה? לא נורא בהתחשב בזה שאת לא עושה כלום אוהבת אותך
ליריייייי, הוצאת את הראש? טוב שאת נכנסת מידי פעם, קצת חששנו. אז מה? מלא עבודה? לא נורא בהתחשב בזה שאת לא עושה כלום אוהבת אותך
S sidi New member 1/7/02 #14 ריקי אני קורא אותך לסדר!!! לא יפה להגיד לא עושה כלום. לירי את רואה השתלם לך לשחד אותי