איפה מתלוננים על

Cafe Latte

New member
איפה מתלוננים על

קופ"ח?
הקופה שלי פשוט לא טובה.
אני לא יודעת אם זה עניין של הסניף או הקופה באופן כללי, אבל משהו לא טוב קורה שם.
אני מחכה ל800 ש"ח החזר (שמגיעים לי, ואושרו) - כבר חודשיים.
מחכה לטופס 17 - שאושר - כבר מעבר לשבועיים.
משהו לא דופק שם.

למי אפשר להתלונן?
למישהי יש מושג?

בתור התחלה

פני בצורה מסודרת לפניות הציבור של הקופה שלך (לא משנה איפה את,הפונקציה הזאת בטוח קיימת)
אצלי הם הזיזו דברים יותר מפעם אחת.

Noich80

New member

miss buttons

New member
פניות הציבור בקופה?

אנחנו פנינו אליהם בעבר כשלמישהי ממשפחתי לא אישרו MRI בקופה (ולא הצליחו לאבחן את הבעיה בלי זה). הMRI אושר מהר מאוד לאחר הפנייה שלנו. איימנו קצת (שנתבע על כל ההוצאות הרפואיות שנדרש להם בגלל העיכוב) וזה עבד. אני מניחה שאת יכולה לעשות את אותו הדבר לגבי הטופס 17ץ לגבי ההחזר זה קצת יותר בעייתי אבל תנסי גם..

מנסיון- פניות הציבור

האנשים שם דווקא לרב אחלה (יש לי נסיון עם מחוז דן פ"ת שעזרו לי המון.... דווקא בחיפה לא ממש עזרו)
אבל המרפאה תשאר דפוקה ועדיף למצוא מרפאה עם מזכירה רפואית תותחית שפותרת חצי מהבעיות לפני שזה מגיע לפניות הציבור

חיה קרן

New member
מחוז דן פ"ת עובדים קשה

אני פניתי פעמיים לשימור הלקוחות, שביקשו ממני שלא לחכות לפני הפעם הבאה, ושאם יש בעיה כלשהיא- להתקשר אליהם מיד.
מאז לא היה צורך|טפוחמסהשומבצל|

לצערי הדרך הכי מהירה היא באמת ברשתות החברתיות [לצורך העניין, בפעם הראשונה העלתי כאן הודעה עם כל שילוב של שם הקופה. חזרו אליי תוך שעתיים.]
- כדי לקבל גישה למרכזי שימור הלקוחות.

מה שכן- מה כוונתך ל"מחכה לטופס 17 שאושר"? אם הוא אושר אז את יכולה להדפיס אותו מהאתר [בכללית]- אני מראש מבקשת רק לאשר ומדפיסה כאן, חוסך זמן, ריצות וגם חיפושים וכפילויות.

רק בריאות...

לא יודעת מה זה "שימור לקוחות"

אני מתקשרת לפניות הציבור....
לנו למשל לא אשרו בדיקה מסויימת באיכילוב
הבדיקה נעשית או בשינה טבעית (עד גיל 5 חודשים) או בטשטוש עמוק (מעל גיל 5 חודשים)
בשניידר לא היו תורים לפני גיל 5 חודשים אז פתרו אותנו ב"אז נעשה טשטוש, לא ביג דיל". אני לא הסכמתי לזה... בטח לא כשיש לי תור לגיל 4 חודשים לאיכילוב. פניות הציבור הבינו ואמרו שאו שישיגו לי תור לשניידר או שנקבל אישור לאיכילוב. תוך שעתיים היה תור בתוך יומיים בשניידר

חיה קרן

New member
שימור לקוחות זה שלב אחד מעל לפניות הציבור

זה השלב שאליו מגיע מי שכבר הגיע לחשיפה וגם לכמה כתבים לגבי טרטור ויחס מזעזע ללקוחות שהם גם, במקרה של קופות החולים- חולים.

בואי נקווה שלא תצטרכי טלפון שכזה...
|אומרת וחוזרת למלחמות החדשות של לקבל תורים לפני 2015|

גם אני פניתי לפניות הציבור

יותר מפעם אחת ממגוון סיבות (טפסי 17 שלא אושרו לי כי ביקשתי בבית חולים מחוץ למחוז, ביקור במיון שחא אושר וכו...) בינתיים הם תמיד עזרו ופתרו את הבעיה.

Cafe Latte

New member
תודה רבה לכן. טופס 17 כבר מוכן.

ה800 ש"ח עדיין לא הועברו אליי - ועל זה אני חושבת ברצינות להתלונן, כי זה כ"כ מרגיז! הגשתי את הקבלה לפני יותר מחודשיים, והיא אושרה.
שלא לדבר על כך שאני רשומה עדיין אצל ההורים שלי בסניף, כסניף הבית שלי. למרות שביקשתי לעבור מספר פעמים, ומילאתי את הטפסים.
אכן אפנה לפניות הציבור.

למעלה