קרנבל.
ר רחוב האגס 1 New member 18/2/07 #4 מאוד ../images/Emo45.gif ראיון בהחלט מרתק ומוסיף הרבה למי שלא מאוד מכיר את תרובת הקרנבלים הברזילאית - היא הספיקה להגיד יחסית הרבה למסגרת הקצרצרה של הראיון (הרי יומן התרבות כולו נמשך בין 10 ל-15 דקות, ושלי הייתה רק אייטם אחד בתוך זה).
מאוד ../images/Emo45.gif ראיון בהחלט מרתק ומוסיף הרבה למי שלא מאוד מכיר את תרובת הקרנבלים הברזילאית - היא הספיקה להגיד יחסית הרבה למסגרת הקצרצרה של הראיון (הרי יומן התרבות כולו נמשך בין 10 ל-15 דקות, ושלי הייתה רק אייטם אחד בתוך זה).
S shellyland New member 18/2/07 #5 ../images/Emo51.gif ../images/Emo9.gif העיקר שהספקתי להגיד את הפורום ואת המסיבה ביום חמישי. תבואו?
ר רחוב האגס 1 New member 18/2/07 #6 ביום חמישי יש לי שני מפגשים של פורומים שונים. קצת יותר מדי בשביל להכניס לזה גם מסיבה ברזילאית
D D o r o t h y New member 20/2/07 #7 חבל שלא שמעתי אותך ראיתי את ה-SMS רק מאוחר יותר .. אולי תספרי קצת יותר?
ר רחוב האגס 1 New member 15/2/07 #3 אבל למה בדיעבד??? במקרה יכולתי לשמוע כשסימסת לי שניה לפני הראיון - אבל אם הייתי יודע לפני כן לא הייתי שומע?
אבל למה בדיעבד??? במקרה יכולתי לשמוע כשסימסת לי שניה לפני הראיון - אבל אם הייתי יודע לפני כן לא הייתי שומע?