איפה מנפיקים ov card?

ynvgi

New member
איפה מנפיקים ov card?

אני רוצה להנפיק Ov card אישי(לתחבורה הציבורית).

האם אני יכול לעשות זאת רק דרך האינטרנט? לא הצלחתי למצוא באיזה מקום (פיזית) אני יכול להנפיק את הכרטיס.

FalseFlat

New member
תשובה

כרטיס אנונימי אתה יכול לקנות בכל תחנה מרכזית,
בשימוש הבסיסי הוא זהה לאישי,
יש את האתר שלהם רשום שם הכל.

ממה שרשום באתר אפשר להנפיק אישי עם תמונה אונליין
https://www.ov-chipkaart.nl/klantenservice/vragenenantwoorden/

אבל אני זוכר שיש דרך להנפיק עם טופס, אולי בסנטרל סטטציון אתה צריך להכנס שם פנימה לתחנת שירות שלהם ולשאול אותם.

למה לא דרך האינטנר?

אני עשיתי אישי עם הנחות לרכבת דרך האתר של ns, תוך כמה ימים אתה מקבל אותו הביתה.

FalseFlat

New member
עדיין לא הבנתי ,

הבנתי שיש הנחה של NS 40% ברכבות בינעירוניות,
האם זה כולל אמסטרדם סכיפהול , ואיך עושים את זה אם הזמנתי ישר מOV ?

taltaal

New member
כרטיס הנחה

אתה קונה את ההנחה באתר של ה NS, אחת מהאופיות שם זה על כרטיס קיים כבר (כרטיס שמחובר לך לחשבון בנק - משמע עם התמונה שלך מאחור והכל) ואז אתה מכניס את מספר הכרטיס וזה מעדכן לך. אני עשיתי לשנה (מרגע ביצוע הפעולה) זה עולה 50 יורו, ונותן לך 40% הנחה בנסיעות ברכבת שלא בשעות העומס.
וגם, אתה יכול לקחת איתך בהנחה עד 3 אנשים (צריך לקנות במכונה כרטיס מנייר - בוחרים באופציה "עם הנחה").

FalseFlat

New member

הנוסעים הנוספים יכולים גם להשתמש ברטיס ov אנונימי, לפני שהם עושים צק אין, צריך להעביר אותו במכונת כרטיסים, ולהצמיד לו נסיעה בהנחה.

ynvgi

New member
תודה, הבעיה שלי

זה שאין לי פה עוד חשבון בנק, לכן אני לא יכול לשלם עם ideal דרך האינטרנט. לא ראיתי אופציה אחרת לתשלום.
אני מחכה להסדרת הויזה ולדירה הקבועה (1.8) על מנת שאוכל להתחיל את הפרוצדורות - עירייה, בנק וכו'.

באמסטרדם יש לי אופניים והנסיעות שיש לי בינתיים הן גם כך על חשבון העבודה, לכן זה לא דחוף כל כך. זאת גם הסיבה שאני לא הולך וקונה כרטיס אנונימי.

תודה על התשובות.
דרך אגב, מצטרף לשאלה, איך אני משיג את ההנחות ברכבת בין עירונית (תהיה לי נסיעה כזו לפחות פעם בשבוע - שבועיים)?

taltaal

New member
OV אישי

אם עדיין אין לך חשבון בנק פה אתה יכול לעשות רק OV לא אישי, כלומר שאתה צריך להטעין אותו כל פעם בכסף, את הכרטיס עצמו קונים בתחנות רכבת ואני בטוחה שאפשר בעוד כמה מקומות, הוא עולה 7.5 יורו.
זה עניין של בחירה אישית, לי יש OV אישי, וזה ממש נוח לי שזה מטעין את עצמו ואני לא צריכה לחשוב על זה בכלל. אם זה חשוב לך, תמתין עד שיש לך חשבון בנק. אם לא אכפת לך אז פשוט תיגש ותקנה.

idos2

New member
אגב עבודה

אם הם משלמים לך נסיעות בתחבורה ציבורית, וזה כולל נסיעה ברכבת, בדר"כ כבר מנפיקים לך כרטיס של NS, שבין היתר הוא גם ov לכל דבר

אגב, אם יש לך כבר חוזה עבודה, יש סיכוי שתוכל לפתוח חשבון בנק אפילו בלי מספר BSN (כמובן שתצטרך לספק אותו בהקדם), נסה למשל בabn amro
https://www.abnamro.nl/en/personal/international-clients/expat/open-an-account.html

החזר נסיעות מלא משולם מעל למרחק מסוים

של מגורים ממקום העבודה.
מתחת לזה זה לא חובה למעסיק להחזיר הוצאות נסיעה.

מעסיק לא ינפיק כרטיס מנוי על דעת עצמו לעובד עם חוזה לטווח מוגבל. זה כרוך בכל כך הרבה מאמץ והשקעה מטעם המעסיק שאם הוא כבר יעשה את זה, זה רק לעובד עם חוזה העסקה קבוע ואחרי תקופת הנסיון.

למעלה