איפה מכירים היום?

just speed

New member
יש דבר כזה-בתי קפה של הקהילה? (חוץ מאוויטה..)

מה גם, נראה לי קצת משונה חצאת למקום כזה לבד... אף פעם לא הייתי במקומות של גייז הייתי בקשר עם בחור כמה שנים עד שנפרדנו לפני כמה שנים.. תודה

just speed

New member
לאתר יש סיומת מוזרה. אני לא נוהג להכנס לכאלה

תודה ויום טוב :)

just speed

New member
איפה מכירים היום?

שלום, איפה ניתן להכיר היום אנשים? אני לא ממש מתחבר לפורומים וגם לא יוצא כבר למועדונים וכד'. רוב היום אני בעבודה והאפשרות היחידה עבורי להכיר מישהו היא "אטרף דייטינג".. אבל גם מהאתר לא ממש יוצא משהו, הגם שגם אני נכנס לשם "פעם ב", כשיש קצת זמן פנוי ואני נזכר כי קיים לי שם כרטיס. ניסיתי בעבר להשתלב בפורומים של הקהילה שלנו כאן בתפוז ובאתרים מתחרים... אבל לא ממש יוצא לי לחזיק מעמד לאורך זמן.. אז איפה בחור כמוני, שרוב היום מבלה במשרד ולא ממש מצליח להשתלב ברשתות חברתיות באינטרנט, יכול למצוא מישהו להכיר? :) יום טוב!

אתה לא משאיר לעצמך שום אופציה...כמעט

האופציות שאני מכיר הן: מועדונים חוגים באגודה מסיבות גייז פרטיות אטרף אתר דובים כגון WWW.BEARWWW.COM צ'טים פורומים פעם היו גם גני קרוזינג כמו גן העצמאות, מודעות בעיתונים, קווי טלפון להכרות... - אם לא תחשוף את עצמך ל"שוק"...לא תכיר אנשים

כדי לבחור משהו או מישהו חייבים לראות קבוצה

שמתוכה בוחרים. אבל אתה וודאי מבין זאת בעצמך. הרושם שלי הוא שיש לך איזו התנגדות שהיא להשתייך לקבוצה שאתה חלק ממנה : קבוצת ההומואים אם תתגבר על ההתנגדות להשתייך, יהיה לך קל יותר לבחור מישהו שמתאים לך מתוך הקבוצה שלך - קבוצת ההומאים.

yosef 30

New member
ברוך הבא למשפחת זוגיות גאה ../images/Emo140.gif

היי בחור נשמע שאתה אכן בנאדם עסוק מאוד. אתה משתף שאתה לא ממש נכנס לאטרף - לא מתחבר לפורומים - לא מחזיק מעמד לאורך זמן אני חושב שבסטטוס כזה דיי יהיה קשה לך להכיר. לפעמיים אנחנו מעסיקים את עצמנו ולו רק בשביל לברוח מהתחושה של הלבדות, עובדים שעות נוספות ולא ממש מפנים לעצמנו זמן להכיר. אני מאמין שאתה רוצה להכיר אנשים, אך בשביל זה צריך גם קצת יותר "מקצת זמן". אני יודע מה חושבים על אטרף ומה הדעות לגבי האתר הזה, אני יודע שגם שם אפשר להכיר, אישית אני לא ממליץ להיכנס לשם כל יום לכמה שעות, אך בהחלט אפשר להקדיש ולתת צ'אנס לעצמנו להכיר - מגיע לנו. לגבי פורומים - גם זה אחלה מקום להכיר, אפשר ללמוד הרבה על החברים המשתתפים בפורומים, על דרך השקפת העולם שלהם, ההומור שלהם, הקלילות או הכבדות, תחביבים וכו'. וגם כאן כמו שאתה אומר צריך זמן מסויים. אתה יכול לצאת לברים, להכיר דרך חברים - שידוך זה לא דבר רע
. המילה שוק בשר היא אולי מתאימה לאטרף, אך הכל תלוי באיזה פירוש אנחנו נותנים לכל דבר. לא אומר שמה שקורה שם הוא נפלא וורוד ונהדר, אך בהחלט אפשר להכיר שם אחלה אנשים. בהצלחה וסופ"ש נעים יוסף.

just speed

New member
אכן העבודה שלי גוזלת זמן ניכר.... אבל

אני יוצא עם חברים (רובם, אגב, כבר נשואים..) לבילויים. הבילוי קצת שונה, כי אנו לא הולכים למועדונם וכד' - בעיקר בטבע, פיקניקים, לפעמים באולינג וכד'.. פשוט בסביבה שאני מסתובב אין אפשרות ,להתחכך" בחבר'ה מהקהילה וליצור קשר עם בחורים להכרות.. תודה

just speed

New member
בתי קפה של הקהילה שלנו - מהם? איפה הם?

שלום, בהמשך לשאלה שהעלתי כאן בפורום - איך מכירים אנשים - אמרתם לי לא פעם ללכת, בין היתר, לבתי קפה של הקהילה שלנו... מהם בתי הקפה הללו - באזור המרכז :) תודה ושבוע טוב

lucas69

New member
האמת היא גם אני

אני גם רוב יום עובד, ואין לי זמן יותר מדיי לצאת אבכל האמת הייתי אולי מוצא את הזמן אם הייתי יודע שזה שווה את זה. לצאת למקום לראות מבטים בוחנים אותך מלמטה עד למעלה ולחזור הביתה בתחושה ריקנית, זה הדבר שהכי מפחיד אותי. נותן תחושה לא נעימה.

למעלה