איפה מחליקים?

איפה מחליקים?

הרולרים שלנו ממשיכים להתגלגל וכייף לנו מאוד
. להחלקות שלנו מתלווה כלבתנו האהובה וגם היא נהנית מכל הסיפור. כרגע אנחנו מעוניינות להרחיב את אזורי ההחלקה שלנו ומחפשות פארקים וגנים שבהם אפשר להחליק בבטחה, ורצוי כאלו שבהם ניתן לשחרר את הכלבה ולאפשר לה לרוץ לידנו. כרגע אנחנו גרות ברחובות ובאזור יש את הספורטק ואת מכון ויצמן. הספורטק חביב, אך משעמם להחליק בסיבובים... ויצמן נחמד מאוד, אבל כולל עליות וירידות רבות (וגם לא בכל האזורים הכלבה יכולה להיות חופשיה). את הפארק הלאומי ופארק הירקון אנחנו מכירות ואוהבות. האם יש עוד פארקים וגנים באזור רחובות-ת"א בהם אפשר להחליק? עשיתי חיפוש ולא מצאתי שום דבר מעניין, למעט איזה פארק בראשון שלפני שנה טענו שמסלול ההחלקה בו מלא אבנים. נשמח לקבל המלצות
, טלית, קליסטו ונלה.

לבלל

New member
יש מסלול מפארק המדע לנס ציונה

ועוד אחד מנס ציונה לראשון(יש קטע של אקרשטין הנס ציונה אבל לא נורעי) אבל זה כביש ראשי אני לא יודע כמה תוחלי לשחרר שם את הכלבה שלך נסעתי בעוקף המיזרחי של רחובות ליפני כמה זמן -אני לא המליץ עליו גם ביגלל הזיהום אוויר וגם ביגלל סוג המידרכה גם בתוך הנס ציונה אפשר להחליק אבל צריך להקיר את העיר ורוב ההחלקה היא על הכביש -אבל מצד שני יש הרבה עליות ואחרי כל עליה יש ירידה:) וכמובן שב ת"א-רמת גן יש לך את הספוטק שהוא נהדר ברובו

Ninja

New member
יש גם את הספורטק בנס ציונה

בנוסף למה שכבר תואר, כאשר גולשים מרחובות לראשון דרך רחוב ויצמן, ישנו גם הספורטק של נס ציונה. כאשר מגיעים לחלקה הצפוני של העיר, באיזור הפאגודה הסינית, הספורטק נמצא מצד מזרח. ימין. זה מקום קטן יחסית, אולם יש שם קבוצת הוקי מדי פעם ומסלולי החלקה נוחים.

תודה לשניכם

עכשיו חזרנו מנסיעה בפארק הירקון. היה מעולה
. תודה על ההמלצות עד כה.

NatiNatFSK

New member
פארק דרום

או בשמו השני פארק מנחם בגין, מוכר מאד בזכות הסקי מים בכבלים. פארק נהדר להחליק עם הכלבים.

לבלל

New member
לא הזכרתי אותו כי הוא מטר על מטר

אני נוסע נצד אחד לצד שני ב שתי דקות וארבעים שניות וזה עם זמן ל 40 שניות מנוחה

לבלל

New member
פארק דרום נהדר בהודעה הקודמת התכוונתי

לספורטמנגל בנס ציונה

למעלה