איפה לקנות??????

מיקוש 3

New member
איפה לקנות??????

שלום זהו הריון שני שלי. בלילות האחרונים אני מתקשה להרדם ,ואני זוכרת שבהריון הראשונה ערה לי כרית הנקה ששמתי בין הרגליים.... אז לוויתי מחברה.. אבל אותה חברה צריכה ללדת בכל יום. לכן אשמח אם תוכלו להמליץ לי היכן כדאי לקנות? איפה מנסיונכן הכי זול למצוא כרית הנקה ומה סדר גודל של מחירים?(אני מדברת על כרית בגודל בינוני). תודה מראש לכל המשיבות, והמשך הריון קל ומשעמם לכולכן מיקוש

מוריה 25

New member
../images/Emo207.gif גם אני נרדמת רק עם שמיכה נוספת

בין הרגליים וגם כדי לחבק...רציתי לשאול האם כרית ההנקה תוכל לשמש לי כתחליף? ז"א האם היא מספיק רחבה וארוכה כדי שתשמש אותי גם לחיבוק וגם לשים אותה בין הרגליים? נ.ב איפה הכי זול לקנות באיזור המרכז?

מיקוש 3

New member
יש כריות בכל מני גדלים

יש כרית ממש ארוכה שנראה לי שתשמש אותך לשתי המטרות. אני בהריון הקודם לא הצלחתי להרדם בלי הכרית ,וען הכרית ישנתי כמו תינוק....

לולה49

New member
כרית הנקה

אני קניתי באמצע ההריון כרית של מילגה בגודל בינוני\גדול, והיום בשבוע 36 אני יכולה להגיד שזאת היתה רכישת ההריון הכי מוצלחת שלי. אני ישנה רק איתה.. חלק אחד בין הרגליים וחלק שני מחובק ותומך בבטן. תנסי לכתוב בגוגל מילגה או כריתי ותגיעי לרשימת חנויות שלהם. אני גרה בצפון הרחוק וקניתי אותה פה, אז במרכז בטוח יש למצוא אותן במלא חנויות..

RUTHIE1

New member
אפשר לדעת איפה קנית בדיוק ובכמה?

אפשר כמובן במסר... אני מחפשת גם אבל לא בא לי לקנות מהאתר...רוצה לראות בעיניים... את יכולה להראות לי בקישור איזה דגם? תודה מראש וסליחה אם אני קרציה...

לולה49

New member
הי רותי

קניתי את הכרית בחנות של שמרת הזורע, בקיבוץ שמרת. לגבי המכיר אני לא זוכרת בידיוק בסביבות ה200 ש"ח.. ושווה כל שקל. תיכנסי לאתר שלהם ושם יש פירוט של דגמים ומחירים. תרשמי מילגה בגוגל.. אני קניתי את הסטנדרטית

אני הכי אוהבת את המוצרים של מילגה.

יש להם אתר אינטרנט ושם גם אפשר לראות את הנקודות מכירה שלהם. גם כריות של "כריתי" מצויינות. לא הייתי קונה את הכריות של "שילב".כבר כמה חברות שלי אמרו שהכריות של שילב ממש לא משהו.

אני ראיתי בכלבו לתינוק רב קט

חשבתי לקנות אבל לא ידעתי אם זה יהיה לי נוח שם זה עולה 280 ש"ח אני ישנה עם כרית רגילה בין הרגלים וזה במילא לא עוזר כי עד שאני נרדמת אני קמה לפיפי

שרון 2000

New member
אני מסתפקת בכרית רגילה

כרית שינה שלא בשימוש ואני שמה אותה בין הברכיים. מקל מאוד על הגב. כל פעם שמסתובבים מצד לצד אז מתעוריים וחייבים להעביר אותה גם שזה די מעצבן. מתחת לבטן לא נוח לי לשים כלום זה רק לוחץ לי. לבינוניות מחירים נעים בין 150-250 הגדולות יכולות להגיע גם ל 300+ וקטנות בסביבות 100

למעלה