איפה לעשות IVF

פאקא

New member
איפה לעשות IVF

אז ככה... אני לפני הפריה ראשונה (אחרי המסלול הרגיל של טיפולים, אני חושבת) מטופלת כבר כמה חודשים אצל רופא פרטי ועכשיו אני מתלבטת בין אסותא, תחת השגחתו הצמודה, אבל הכסף... לבין תל השומר... קראתי כאן כבר המלצות על אסותא, השאלה אם בכל זאת היתרונות באמת שווים את זה? מה דעתכן? (אשמח לשמוע כל דעה) אני צריכה להחליט פחות או יותר מחר, אז אין לי המון זמן להתלבט ואין לי כל כך עם מי להתייעץ, כמובן... מזל שאתן כאן :)

בבוצי

New member
לא מכירה

אבל מאחלת לך בהצלחה בכל אשר תחליטי,לדעתי כדאי לך ללכת על בית חולים ציבורי- לפי מה שקראתי בפורום תל השומר נחשב מצויין. גם ככה הטיפול כרוך בהמון הוצאות מסביב. ואת הכסף שתחסכי תוציאי על חופשה אחרי ההחזרה.

פּוֹנְג

New member
אני משלמת הרבה כסף בשביל ההשגחה

הצמודה. לי זה שווה. אין לי כוח נפשי להתחיל לדאוג בנוסף לכל הדברים שאני דואגת בגללם, למי ישאב לי ומי יחזיר לי. זה השיקול שלי.

מילי כ

New member
פאקא, איפה עובד הרופא שלך?

אם הוא עובד בתל השומר - כדאי לבדוק מה הסיכוי שתראי אותו שם. אני לא מטופלת בתל השומר, אז לא ממש יודעת איך זה עובד שם. מילי

פאקא

New member
בתל השומר

אבל איך בודקים את הסיכוי הזה?? הוא אמר שהוא לא יודע עד כמה הוא יוכל להיות איתי שם... אבל אני חושבת שאלך על זה, אולי אנסה קצת ללחוץ עליו כדי שבכל זאת יהיה שם. בכל אופן, בגלל זה אני הולכת לתל השומר ולא לב"ח אחר

hyb

New member
אני מטופלת בתה"ש.

הרופא שלי הוא זה שעשה את השאיבה... ובא לבדוק מה קורה איתי. אני מאוד מרוצה מהיחס שם. אם תרצי עוד פרטים אשמח לשלוח לך במסר

פאקא

New member
נרגעתי, החלטתי

וכמובן שאז גם מצאתי די הרבה הודעות קודמות בנושא ולא שלא חיפשתי קודם, אבל איכשהו הראש לא ממש עבד כנראה התשובות שלכן, בכל אופן, עבדו כמו סם הרגעה (וגם האיש היקר שסוף סוף חזר מהמילואים) אז עכשיו רק צריך לדאוג לכל הטופסידה אבל מה שלפני כמה חודשים (כשדאגנו לטפסי השבחות-הזרעות)נראה כמו הר, מצטמצם עכשיו למימדים של גבעה... אולי אפשר להכריז על הטיפולים כאימון בהישרדות? זה יכול לשפר את הפופולריות שלהם , לא? ביי ותודה

lady D האחת

New member
בהצלחה, גם אני עברתי את שלב ההחלטה

לגבי המיקום, והחלטתי- בלינסון, גם בגלל שהרופא המטפל שם (מנהל המחלקה) אז מתישהו במהלך החודש תהיה ךי פגישה ראשונה (או שיותר נכון לקרוא לזה בדיקת רופא), וגם לי זה יהיה IVF ראשון.

bapi

New member
שיהיה לשתיכן בהצלחה ../images/Emo140.gif

לא משנה איפה בחרתן העיקר שנעשה
על הפריה ראשונה

סנונית 1

New member
מישהי עברה הפרייה ב...

מדיקל סנטר הרצליה או בבית חולים מאיר כי אני יודעת ששם הרופא שלי עובד ד"ר ברקוביץ והייתי רוצה לעבור את זה איתו גם ככה מתה מפחד אז יש המלצות? והאם מישהי עברה הפרייה אצלו איך הוא בהפרייה כי בהזרעה הוא מאוד איתי האם הוא נמצא, שואב בודק כל מידע יעזור. תודה.

אני במאיר

ושם יותר דומיננטי דר' בן נון שהוא מנהל היחידה, הרופא שלי הוא דר' גונן וכמעט לא ראיתי אותו, את דר' ברקוביץ אני לא חושבת שראיתי שם, אני מציעה לך להתיעץ איתו איפה הוא יוכל להיות יותר דומיננטי כדי שלא יהיו לך אכזבות אחר כך ויהייה כבר מאוחר. בהצלחה

רחל5

New member
אני מבינה שהחלטתם סופית על הפריה?

חברה שלי עברה ארבע הפריות איתו במדיקל סנטר. נדמה לי שכתבתי לך על כך במסר פעם. הוא משתדל להגיע לשאיבה. אם יש לו תורנות במאיר באותו זמן, יש לו מחליף (לפני ארבע שנים זה היה ד"ר קוגוסובסקי, ראש המחלקה דאז. היום - לא יודעת). לגבי בי"ח מאיר - הוא לא יכול להבטיח לך שהוא איתך. חברה ותיקה בפורום הזה עברה במאיר מספר הפריות, ובכל פעם התעלל בה רופא אחר (באחת הפעמים הוא גם התעלל לה בשלפוחית השתן. מה לעשות, חשב שזאת שחלה...) עוד מעט יכנסו לכאן כל נפגעי "מאיר" ויבריחו אותך משם... סבלנות...

פריצית

New member
האמת...קצת הלחצתם אותי

גם אני מטופלת של דר ברקוביץ ועשיתי הפריה ראשונה במאיר. הוא לא היה שם כי זה לא היה היום התורני שלו בב"ח אך פגשץח גם את דר בן נון מנהל המחלקה וגם את דר גונן ששניהם נראו לי מאוד מאוד נחמדים, בכלל כל התהליך שם היה מלווה בהמון תשומת לב מצד האחיות והרופאים נחמדות והרבה רוגע מה שעזר בתהליך. אז מה אני צריכה להילחץ עכשיו ולברוח משם??????? כי אני עוד אצטרך לחזור לשם עוד מעט.....

נועם@בת

New member
אם היה לך נחמד במאיר אל תברחי

את בין הבודדות שמציינות שהיה להן נחמד שם (או שגם הצוות של מאיר קורא את הפורום). הטענה נגד בית חולים מאיר לא היתה על המקצועיות שלו אלא על חוסר האנושיות שלו. אני שמחה לשמוע שיש שינוי במה שקורה שם. נועם

למעלה