איפה ללמוד? שלום, הייתי שמחה לקבל במסרים המלצות למקום לימודי רפלקסולוגיה תודה והמשך שבוע טוב
ר רויטלא New member 20/12/05 #1 איפה ללמוד? שלום, הייתי שמחה לקבל במסרים המלצות למקום לימודי רפלקסולוגיה תודה והמשך שבוע טוב
C csh018 New member 20/12/05 #2 ברוכה הבאה רויטל בכנס הקרוב של האיגוד מרצים 3 המורים המובילים בתחום. זו אפשרות להכיר את שלושתם ולראות את הגישה ואת יכולת העברת חומר. בהצלחה שלומי
ברוכה הבאה רויטל בכנס הקרוב של האיגוד מרצים 3 המורים המובילים בתחום. זו אפשרות להכיר את שלושתם ולראות את הגישה ואת יכולת העברת חומר. בהצלחה שלומי
ד דובשנית29 New member 22/12/05 #3 גם אני מחפשת איפה ללמוד רציתי לדעת מתי הכנס ואיפה ולקבל המלצות למקום לימוד
A avorly New member 24/12/05 #6 דובשנית, ברוכה הבאה באור ../images/Emo82.gifנו גם לך ההמלצה שלי גם היא ללכת לפי המרצה ולא לפי בית הספר. בכל מקרה ............. המון
דובשנית, ברוכה הבאה באור ../images/Emo82.gifנו גם לך ההמלצה שלי גם היא ללכת לפי המרצה ולא לפי בית הספר. בכל מקרה ............. המון
A avorly New member 24/12/05 #5 רויטל, ברוכה הבאה באור ../images/Emo82.gifנו ההמלצה שלי גם היא ללכת לפי המרצה ולא לפי בית הספר. בכל מקרה ............. המון
רויטל, ברוכה הבאה באור ../images/Emo82.gifנו ההמלצה שלי גם היא ללכת לפי המרצה ולא לפי בית הספר. בכל מקרה ............. המון
ט טוואי המשי New member 25/12/05 #7 המלצה... אין לי מושג אם מותר לכתוב כאן...המלצתי-האחד והיחיד: שמוליק זיידל