איפה ללמוד??

איפה ללמוד??

היי, שמי סיגלית ואני דיאטנית מאמנת כושר, ואני מאוד רוצה ללמוד קווצ'ינג ככלי טיפולי, עדיין לא החלטתי איפה ללמוד. הייתי רוצה לקבל חוות דעת שלכם לגבי קורסים- איפה הרגשתם שלמדתם וקיבלתם את הכילים, ואיפה היה פחות מוצלח.. אני מנסה לעשות את הבחיה הנכונה, וכשאין לי ידע זה קשה...אשמח להכוונה מה דעתכם, על -תות, גומא,סמינר הקיבוצים,מכון מאמנים,הכשרה של הולמספלייס לאורח חיים בריא- למי שמכיר(אני עובדת שם כדיאטנית והציעו לנו קורס מוזל מטעם הרשת)., יוזמות, קווצ' מי,מכון אדלר, ועוד... המון תודה ושיהיה המשך סופ"ש מקסים סיגלית פז דיאטנית קלינית ומאמנת כושר 052-524405

ענבל כהן חמו

מאמנת אישית בכירה ומדריכת מאמנים מוסמכת
מנהל
לימודים

הי סיגלית, אנחנו לא ממליצים על קורסים מעל גבי הפורום. הסיבה היא שכל אחד בדרך כלל עובר קורס אחד, וממליץ עליו, ואין פה השוואה אמיתית. בשאלות הנפוצות של הפורום תמצאי עוד טיפים, אבל בגדול כדאי לך לקרוא על כל אחד וללכת לערבי מבוא של כל תוכנית שמדברת אלייך. עוד בתי ספר ששווה לבדוק: קואצינג אקדמי, CTI, אמושיין... לגבי הולמס פלייס - בדיוק היתה כתבה בדה מרקר על התוכנית שלהם, עם הרבה ביקורת על אפשרות התעסוקה שם. שווה לך לבדוק את המחויבות שלהם מעבר לבדיקת התכנים.

סיגלית

חביבה כפי שאני רואה ענבל הסבירה שאנחנו לא יכולים להמליץ אבל אני בהחלט ממליצה על היתרשמות מכמה ערבי מבוא -ללא עלות וישנם הבדלים רבים בין התכנים -שימי לב! וחשוב שהמוסד מוכר באירגוני המאמנים -חשוב למאוחר יותר... בהצלחה

למעלה