איפה ללמוד אימון

Eran Loves MJ

New member
איפה ללמוד אימון

שלום
אשתי מעויינת ללמוד קורס אימון אישי ורציתי לדעת איפה למדתם או על מי אתם ממליצים? על תות היא די ויתרה כי הבנו שהם מכריחים אותך להיות זכיין שלהם למשך כמה שנים.

שמעתם על קואוצ' מי?

התחום הזה מאוד מבלבל

תודה

לשאלתך לגבי מקום ללימודי אימון

היי ערן,
מההודעה שלך אני מבינה שאתה שותף ותומך רציני בצעד זה של אשתך.
באופן עקרוני כאן אסור לפרסם מקומות, עם זאת אני מציעה לך לגשת לאתר של לשכת המאמנים הישראלית. דרך האתר תוכל להגיע כמה וכמה בתי ספר שמלמדים שיטות שונות באימון ועומדים בדרישות הלשכה. הדבר החשוב באמת בעיניי הוא החיבור של מאמן מתחיל לשיטה אותה הוא לומד.
מאחר וכל בית ספר בד"כ מלמד שיטה משלו, כדאי לשוחח ולשאול את כל השאלות שעולות על הדעת בעניין זה.
ברגע שיש אמונה בשיטה, הלימודים הולכים להיות משמעותיים הרבה יותר מכל הבחינות.
מקווה שעזרתי, ובהצלחה לאשתך :)
נדיה

לא רק לשכת המאמנים

למרות שאני בוגרת של בי"ס ששייך ללשכה, חשוב לציין שקיימים בתי ספר גדולים ורצינים שאינם שייכים ללשכה, כגון איק"א.
מה שחשוב הוא שיהיה מדובר במסגרת רצינית עם הרבה שעות הוראה שמקיף נושאים רבים. יש קורסים "אינסטנט" שלכאורה נראים רצינים, אבל מהר מאד מגלים שחייבים להוסיף עוד קורסים כדי לקבל בסיס טוב.

אגב - נקודה להשוואה שאני לא ידעתי עליה בזמנו: האם הקורס כולל גם את הפרקטיקום? ואם כן, בכמה פרקטיקומים מדובר? באיזה סוג של ליווי?
ומהם החובות שבלעדיהן לא מקבלים אישור על סיום הקורס?

בהצלחה!

ענבל כהן חמו

מאמנת אישית בכירה ומדריכת מאמנים מוסמכת
מנהל
מסכימה עם נדיה ועוד

מעבר להערותיה הטובות של נדיה, אוסיף -
יש רשימת בתי ספר גם כאן בקישורי הפורום, וגם מידע בשאלות הנפוצות ובמאמרים.
לכל בית ספר יש ערבי מבוא, זו דרך מצויינת ללמוד על בית הספר. אפשר לבקש גם לשוחח עם בוגרים ועם מורים של בית הספר. חשוב להרגיש בנוח עם השיטה ועם המורים לפני שבוחרים היכן ללמוד.

למעלה