איפה להקים פלאפל?

drew

New member
רחוב הבנים מאד מעניין אותי

הוד שלום, אנא שלח אלי דואל או טלפון שלך ל [email protected] אשמח לקבל מעט יותר פרטים. תודה דרור

drew

New member
הוד השרון יטופל

אני אבקר אטעם ואברר את הדרוש בירור. תודה על ההמלצות דרור

אני רואה שנושא הוד השרון מקבל תאוצה

רק תזכור מי העלה לראשונה את ההצעה הזאת ... "פלאפל חינם לשנה מובטח למי שהצעתו תתקבל" - שנה זה נראה מעט מידי

drew

New member
איפה להקים פלאפל?

שלום, אני מבקש לפתוח חנות פלאפל וסביח,שובר את הראש איפה הכי כדאי ולא מוצא תשובה. אולי אתם כרישי נדל"ן חביבים תוכלו לתת לי עצה? אני גר בתל אביב וכל איזור מרכז הארץ בא בחשבון לנושא זה. פלאפל חינם לשנה מובטח למי שהצעתו תתקבל. תודה על ההצעות והעזרה. דרור

drew

New member
הבטחתי שנה ראה הסבר

10 ש"ח למנה X כ 300 ימים בשנה - 3000 ש"ח. ותקבל גם סביח..

אבי - עוד אין פלאפל....

ואתה כבר מתמקח על מעבר מה שהציע הבחור ?! לך ומצא לו מקום [ולא רק המלצה על רחוב] בלי זה לא יהיה במקום פלאפל אתה לא תוכל לאכול חינם שנה או ב3000ש"ח אז קצת מוקדם מדי לדרוש את הפילה של הפרה הפרה עוד לא אצלך

את זה אני משאיר לך ...

אין לי (עדיין) רשיון לעסוק בתיווך ולכן אני מסתפק ב"מכירה" של רעיונות מעולים ... אתה מתווך אז לך ומצא לו מקום ואולי תמצא לך גם קצת "פרנסה"

פלאפל

רצוי לפתוח במקום בו יש תנועה רבה רגלית או בקרבת בניני משרדים אישית אשמח אם תפתח במרכז המסחרי של טאגור

drew

New member
מרכז טאגור - פלאפל;

שלום, במרכז טאגור יש למיטב ידיעתי 3 פיצריות, מסעדה מזרחית ,2 בתי קפה, 2 פיצוחיות ומעדניה. אלא אם כן הכוונה לזה בו ממוקם קפה קולורס,קפה מרלין מונרו, למון גראס והמסעדה האיטלקית. האם נראה לך שיש שם מספיק לקוחות גם לפלאפל? שאלתי רצינית. אשמח לתגובה דרור

נדמה לי פיצוחיה אחת ובלתי מוצלחת

טוב זו סתם הערת אגב בעצמת הנך אומר 3 פיצריות.. אגב פיצה מטר רק נכנסה וי לקות שתוסיף יש בהחלט מום לפלאפל לא מומלצ לעשות על שטח עצום אלא על שטח של פלאפל נורמאלי כאמור המרכז עוד לא התעורר מספיק לפני כשנה נעשה עוגן שני בצידו השני אבל עדין לא התרומם מסיק בסביבה קן של הצופים [הפיצה והנקניקיות אצל הפיצוחיה חוגגים] הבנין הגבוהה משמש היום כמרכז סטונטיאלי [מגורים] מקום יש! אבל צריך לדעת לעבוד! לגרום לאנשים שירצו לבא אליך לשבת [למרות שאתה פלאפל] הישיבה מושכת עוד קלינטים אני מוכן להתנדב לעבוד בלילות
אגב היה פלאפל שעבד גרוע וגם הפלאפל שלו היה כזה שאני נמנעתי מלאכול אצלו.... ובנוסף עבד על שטח עצום זהו המקום הפינתי שמיועד כעת להשכרה והוא מבקש מחיר אסטרונומי אם תשכנע אותו לקחת חלק בלבד אז אולי שווה לשקול

במרכז הוד השרון ...

יש בוטקה של הפלאפל שעובדת כמו מטורפת סביב השעון ... פתח דוכן הכי קרוב שאפשר

drew

New member
פלאפל בהוד השרון

אבי שלום, תודה על העצה. האפשרות הכי ריאלית למקם פלאפל בהוד השרון, היא ברחוב הבנים ( הרחוב הכי פעיל והומה בעיר.) אם יש לך עריון על מיקום קרוב יותר או נכון יותר, תבורך. דרור

drew

New member
מרכז טאגור

ישראל אחד שלום, הייתי הבוקר במרכז טאגור. המרום של מושון אכן ענק ועומד להשכרה במחיר עתק. לא מאימי שישכיר חלק גם בשל החלוקה הפנימית של המקום. האוכל שלו באמת לא היה משהו. אם יש לך עוד רעיונות - אשמח לשמוע דרור

למעלה