איפה כולם?? אתם עסוקים בנקיונות לפסח??
נ נילס האוסטרי New member 2/4/07 #3 קדימה חידה!!!../images/Emo62.gif../images/Emo62.gif../images/Emo62.gif באיזה מקום צולמה התמונה? (שם החנות, רחוב, תחנת טראם וכל תיאור נוסף יעלו את הפרס!)
קדימה חידה!!!../images/Emo62.gif../images/Emo62.gif../images/Emo62.gif באיזה מקום צולמה התמונה? (שם החנות, רחוב, תחנת טראם וכל תיאור נוסף יעלו את הפרס!)
מ מלפפiן New member 2/4/07 #6 אני אני אני!!! תראה זה ממש פשוט, מכיוון שיש רק אלברט היין אחד במדינה, ובמקרה הוא נמצא קרוב לבית שלי, אז אני יכולה להגיד לך שזה רחוב Zandvoortselaan, לא יודעת איזה מספר, ליד התחנת רכבת Heemstede-Aerdenhout. זכיתי??? חולצה ותקליט?
אני אני אני!!! תראה זה ממש פשוט, מכיוון שיש רק אלברט היין אחד במדינה, ובמקרה הוא נמצא קרוב לבית שלי, אז אני יכולה להגיד לך שזה רחוב Zandvoortselaan, לא יודעת איזה מספר, ליד התחנת רכבת Heemstede-Aerdenhout. זכיתי??? חולצה ותקליט?
נ נילס האוסטרי New member 2/4/07 #8 לא ולא! חחחח עוד מישהו?? אלברטהיין אחד?????? הגזמת!!! רק באמסטרדם אני יכול למנות 6 סניפים שאני מכיר! לא כולל AH TO GO
לא ולא! חחחח עוד מישהו?? אלברטהיין אחד?????? הגזמת!!! רק באמסטרדם אני יכול למנות 6 סניפים שאני מכיר! לא כולל AH TO GO
מ מלפפiן New member 2/4/07 #9 ../images/Emo6.gif טוב, זאת הייתה בדיחה... אם היה רק AH אחד, אז בטח שהוא לא היה ליד הבית שלי וחוצמזה נראה לי שיש יותר מ- 6 סניפים באמסטרדם...
../images/Emo6.gif טוב, זאת הייתה בדיחה... אם היה רק AH אחד, אז בטח שהוא לא היה ליד הבית שלי וחוצמזה נראה לי שיש יותר מ- 6 סניפים באמסטרדם...
A ayala26 New member 2/4/07 #13 בטח שיש יותר מ-6 זה כמו המערכון של הגששים "זה לא בית כנסת - זה בנק" באמסטרדם זה "זה לא בנק - זה אלברט היין"
בטח שיש יותר מ-6 זה כמו המערכון של הגששים "זה לא בית כנסת - זה בנק" באמסטרדם זה "זה לא בנק - זה אלברט היין"
נ נילס האוסטרי New member 2/4/07 #10 טוב אין כאן אמסטרדמים ערים! אז אני אגלה: זה סניף של אלבטרהיין במוזס איין אהרון קרק.. ממש בווטרלופליין ברחוב יודנברי! אממ הייתי קונה שם המון כשבן דוד שלי היה גר בוויספרסטראט..
טוב אין כאן אמסטרדמים ערים! אז אני אגלה: זה סניף של אלבטרהיין במוזס איין אהרון קרק.. ממש בווטרלופליין ברחוב יודנברי! אממ הייתי קונה שם המון כשבן דוד שלי היה גר בוויספרסטראט..