איפה כולם .....?????

איפה כולם .....?????

אני פה ... בבקשה לתפקד .. 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9.

אולי להתפקד ?

בכל אופן, גם אני כאן !!!!! אם אפשר להיות 7....
ערב נפלא a total stranger

שרוני !!!!!!

גם אני !!!! כבר התחלתי לדאוג, חשבתי שאת כועסת על משהו שאמרתי מה שלומך ?

אני לכעוס ???

על מה .. ולמה ??? אין שום סיבה .. אבל אתה נעלמת לי ככה פתאום .. אני בסדר חוץ מהחום הנורא שמתיש אותי ... עובדים מאוד קשה בגלל המצב הבטחוני .. הכל טוב .. טפו טפו טפו טפו טפו .. ומה אצלך ?

ובמקום הורד הצהובה ..

שולחת לך שושן צחור .. שושן של לובן וזכות שושן של טוהר ובתוליות שושן של תקווה לאהבה שושן של תאווה לנשמה .. מקווה תאהב ..

אני...

נשארתי לבד עד מאוחר בעבודה (הפעם לשם שינוי האזעקה עבדה כמו שצריך) ניסיתי לארגן תוכנית עבודה לבנדיטים שלא יגידו שאין להם מה לעשות... אם את רוצה, אני יודע להתקין מזגנים (אני לא אחראי אם זה יצא קצת עקום) אההה.... וראיתי אתמול סרט מה-זה חמוד ... שרק, שמעת / ראית ? סרט מה זה יפה... אגב, אני נמצא בצ´אט על אי בודד

באתי לבקר באי הבודד ..

ואתה כנראה היית עסוק בשיחה .. לא רוצה להפריע .. אני פה .. אם אתה רוצה ..

ובכלל

מה עם הרעיון... אתה נמצא על אי בודד יש לך את כל הזמן שבעולם... לא ממהר לשום מקום... חופשי...

על אי בודד ..

באחד האיים באוקינוס השקט .. סביב האי חולות צהובים דקלים ענקיים עמוסים בתמרים .. עצי קוקוס כבדים מהפרי שעליהם המון ירוק .. ממש כמו גונגל קטן .. ובית קטן עשוי מעץ .. עם שביל לבנים אדומות שצבעתי אותם .. וערסל ענק תלוי בין שני עצי קוקוס גדולים , השמש זורחת במלוא הדרה משתקפת על המים בצבעים וגוונים של כחול קסום ומדהים .. שם שוכבת אני על הערסל משקיפה לעבר האופק מחכה ללא נודע .. שוכבת וקוראת ספרים עד בלי די .. לומדת לאהוב את הזמן האיכות שיש לי עם עצמי בלי אף אחד .. והכל פסטורלי אוירה קסומה ממש כמו גלויה .. עכשיו .. מה הם ה - 3 דברים שהיית לוקח איתך לאי בודד???

הכל או לא כלום

את האמת ? לא מרגיש שאני צריך לקחת איתי משהו... יש לי אותי, יש לי את כל מה שאני צריך... אבל אם כבר חושבים.... אז הייתי לוקח איתי את המזגן... לא, סתם... הייתי לוקח את הבובה של באגסי (ולאחר הצ´אט) עט ודפדפת

למעלה