איפה כולם?

s h i r k u s h

New member
הנני ../images/Emo9.gif

ענתי, את יפייפה אמיתית, חייבת לציין ומתה לשמוע אותך שרה

ענתי 10

New member
../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif תודה על המחמאה!

אבל אין סיכוי שאני אשיר!

ShirShir

New member
אני פה../images/Emo9.gifאולי כולם מול המשחק?../images/Emo87.gif

יש!!!!!!! מכבי מובילים!!!!!!!
ת'אמת להגיד לכם, חשבתי שתהיה איזו מבוכה לחזור ולכתוב כאן אחרי המפגש. אבל זה בדיוק להיפך - רק נתן לי יותר חשק ויותר רצון לכתוב פה. מה אצלכם?

ענתי 10

New member
נכון, עוד יותר בא לי להיות כאן

ולכתוב כאן. ואני כבר מחכה שקאסי תצא כאן אם איזו הכרזה על מפגש נוסף

g u r a

New member
חייבת להודות...

שחזרתי ב-HIGH.....
דבר ראשון טסתי למחשב לספר לכולם שחזרתי.
אחר כך היתה לי מתקפת מסרים של הבנות, מהר מהר הורדתי למחשב את התמונות,גם האיש הסתקרן והציץ.ואפילו שאל שאלות.אחר כך מיהרתי לשלוח לכמה מכן שלא הגיעו למפגש תמונות, והתברר שעשיתי טעות חמורה
. (פה האדרנלין צנח לי לתהום...) רציתי כל כך לקרא את כל השרשורים בפורום ולהגיב...ועדיין לא הספקתי! ועכשיו אנחנו לקראת ארוחת הערב..החברה תקועים מול המסך
טוב אז ככה. מאוד שמחתי שלא השתפנתי והגעתי למפגש.
נהניתי מאוד להכיר את הפנים מאחורי הניק..זה פשוט מדהים איך קבוצה של בנות שלא התראו מעולם, דיברו בשטף, והכל זרם.. כאילו אנחנו מכירות כל החיים. אני שמחה שהכרתי את הפורום, ושנשארתי בו..כי עכשיו יש לי חברות בכל הארץ! אפילו בדרום...
והחברות היקרות שלא יכלו להגיע- דעו לכן שכל הזמן חשבתי עליכן..ניסיתי לדמיין איך אתן נראות, ומה הייתן אומרות על כל דבר..אבל לא נורא- המפגש הבא לדעתי יהיה ממש בקרוב
אתם חייבות לסלוח לי..אני אשלח את התמונות יותר מאוחר בערב.( הלוואי שהייתי יכולה להשאר ליד המחשב, מרגע שנכנסתי הביתה.) ולסיום
ש ב ת ש ל ו ם

ShirShir

New member
יש לי רעיון! מי קיבל תמונות מיעל../images/Emo35.gif

מי שקיבל תמונות מיעל (g u r a) - שיעביר הלאה
המייל שלי: [email protected] ואשמח לקבל מכולם תמונות ותגובות.
אשמח גם לשלוח תמונות ממני לכל המעוניינים.

ועכשיו אני לא יכולה להיפרד מכן ../images/Emo13.gif

כל רגע קופצת למחשב. וכל היום מספרת לבעלי חוויות מהמפגש. נראה לי שעוד רגע הוא שולח בשמי הודעת התפטרות לתפוז

ענתי 10

New member
../images/Emo26.gif זהו, ההפתעה לבעלי

הושלמה
רק נשאר פרט טכני אחד קטן וזהו
אז תזכרו, ביומולדת שלי אני לא כאן, ולא לתכנן מפגשים בלעדי!!!!

ShirShir

New member
נזכרתי במסרים שהתכתבנו בעניין.....

זה בסוף יוצא לפועל? הרעיון שהצעתי לך?

ענתי 10

New member
לא זה. הרעיון שסיפרתי במפגש -

סגרתי הכל. אבל זה כאמור יהיה ביומולדת שלי. והרעיון שהצעת לי - אני אביא לו ביומולדת שלו, אבל דווקא שם עוד לא הכל מוכן.

ShirShir

New member
../images/Emo77.gifאם תצטרכי עזרה../images/Emo26.gif

אני תמיד כאן

היי ענתי

רק עכשיו קראתי שמחה שסגרת את ההפתעה מקווה שהכל ילך כמו שרצית ותפתיעי בגדול !!!!! באדי

eרון

New member
גם אני פה

התעוררתי לא מזמן וגיליתי שאני בדד בבית באיש הלך לראות את המשחק אצל חבר, זה אומר שאני צריכה להכין לעצמי אוכל, ולאכול אותו לבד. אוף. טוב אני אקח קורנפלקס :)

למעלה