איפה כולם?

shahar1

New member
איפה כולם?

לאן כולם נעלמו בימים האחרונים??????????????????????????????? אנ י לא מוצאת אף הודאה משלושת הימיםצ הארונים (מאז הארבע עשרה)! יש לי כמה דברים להגיד,: א. לפאדפוט, אני לא חושבת שהאתר מתחיל לשעמם ושנגמר החומר על מה לכתוב (להפעיל טיפה את הדימיון)! ב. שמתם לב שכל המשימות בספר הראשון (שמובילות לאבן החכמים) כאילו נועדו להיפתר? למשל: בדלת הנעולה, עם המפתחות המעופפים, לא היה יותר פשוט, פשוט לנעול את הדלת ולא לשים את המפתחות באותו חדר, ועם זה לא מספיק, גם הם עוזרים למי שרוצה לפרוץ ושמים שם מטאטאים, למה? תחשבו על זה :) שחר!
 

Padfoot

New member
גאולה

אני כתבתי שהאתר משעמם? קודם כל, לא זכור לי על איזה אתר דיברתי ולכן לא אוכל להגיד אם הוא משעמם או לא. בקשר לנקודה שהעלת בנוגע לספר הראשון, האמת היא שלא התעמקתי בזה ונראה לי שאני אצטרך לקרוא את הקטע הזה שוב ברגע שזה שהשאיל ממני את הספר הראשון סוף סוף יחזיר אותו (גררר) בכל אופן, ברור שהסופרת ניסתה לעזור לדמויות שלה לפתור את התעלומה ולהגיע לסוף... תמיד בסרטים ובספרים הצופים/קוראים תוהים איך הגיבור תמיד מצליח להנצל ברגע האחרון, לפתור כל תעלומה ותמיד יש חפץ מסויים לעזור לו בזמן ובמקום המתאים זוהי טיבה של ספרות פופלארית כנראה PADFOOT
 

hermaione2

New member
בסדר, אבל...

אני חושבת שזה אמור להיות ככה (כל הענין עם המפתחות, כי אחרת איך היינו מגיעים לפיתרון, הא? תחשבו על זה, עם זה לא היה פשוט כזה אז הספר היה מסתבך יותר מדי וזה היה יותר מדי בשביל ילדים קטנים (שהספר מסובך מדי בשבילם גם ככה). ואולי היא פשוט לא שמה לב... (דרך אגב, זאת אני hermaione, פשוט נאלצתי לשנות את שמי ולהוסיף 2 בסוף)
 

sarah

New member
חשבתי על זה....

חשבתי על זה שזה אבסורדי לעשות דברים שאפשר לעבור.. אבל שחכתי להזכיר את זה בפורומים ובכלל.. :) חור בעלילה לאאאאא?
 
למעלה