איפה כולם? לא רואים לא שומעים . מה איתכם????
ג גברי3 New member 1/5/03 #2 אני אענה לעצמי מדוע הפורום הזה לא מופיע באינדקס קהילות, ובתפוז מקומי, אההה? מישהו יכול להעיר להם על זה? כי ניסיתי ממחשב אחר, ולא מצאתי את זה בחיפוש פורומים וקהילות. נוזלת לי הגלידה, בייי
אני אענה לעצמי מדוע הפורום הזה לא מופיע באינדקס קהילות, ובתפוז מקומי, אההה? מישהו יכול להעיר להם על זה? כי ניסיתי ממחשב אחר, ולא מצאתי את זה בחיפוש פורומים וקהילות. נוזלת לי הגלידה, בייי
S shirakl New member 2/5/03 #4 הסיבה היא שלא עולים מיד לעמוד הקהילות הראשי יש לעמוד קודם ל בכמה נהלים - שבהם אגב אנחנו כבר עומדים ואז לוקח גם זמן עד שהנהלת הפורומים בודקת את הפורום שלנו, רואה שהוא אכן עומד בתנאים ומעלה אותו אל עמוד הקהילות בקיצור - צפו בקוצר רוח, זה יקרה ממש בימים הקרובים
הסיבה היא שלא עולים מיד לעמוד הקהילות הראשי יש לעמוד קודם ל בכמה נהלים - שבהם אגב אנחנו כבר עומדים ואז לוקח גם זמן עד שהנהלת הפורומים בודקת את הפורום שלנו, רואה שהוא אכן עומד בתנאים ומעלה אותו אל עמוד הקהילות בקיצור - צפו בקוצר רוח, זה יקרה ממש בימים הקרובים
S shellyland New member 2/5/03 #6 בסוף שורת הכתובת של כל פורום מופיע מספר בעל 3 ספרות. על מנת לעבור מפורום לפורום צריך רק לשנות את 3 הספרות ולהקיש enter.
בסוף שורת הכתובת של כל פורום מופיע מספר בעל 3 ספרות. על מנת לעבור מפורום לפורום צריך רק לשנות את 3 הספרות ולהקיש enter.
S shellyland New member 1/5/03 #3 יום קשה בעבודה... תחילת חודש... משכורות... תן לי להתגבר על העומס ואני מבטיחה לחזור עם כוחות מחודשים (עד לתחילת החודש הבא).
יום קשה בעבודה... תחילת חודש... משכורות... תן לי להתגבר על העומס ואני מבטיחה לחזור עם כוחות מחודשים (עד לתחילת החודש הבא).