איפה כולם???

איפה כולם???

הרואה חשבון עסוקים המהנדסים עובדים עד מאוחר הפיסיקאים מחשבים את המשיכה הכימאים עוסקים בתגובות חמצון חיזור העורכי דין נשואים לעורכות דין הביולוגים כבר מזמן נשואים ואפילו דואגים להריון,הם מתרבים... הפרסומאים לא רוצים לצאת עם דתיות העיתונאים מחפשים רק סקופים חמים... השוטרים מפזרים הפגנות נהגי האוטובוס בדיוק לוקחים סיבוב ברוורס הצלמים נשואים כי אחת מהחברות של הכלה התחילה איתם מנהלי תחנת הדלק מוהלים עכשיו רופאים לא מוהלים אף פעם {ותמיד באמצע הדייט יש להם מקרי חירום...מתחמקים האאאא...?!} הפסיכולוגים עדיין מדברים על זה האדריכלים בונים את ביתם עם מישהי אחרת ארכיטקטים עדיין עסוקים בלהסביר שהם אדריכלים ולא מעצבי פנים הבלשנים מחפשים שורשים הקצינים בצבא...נו..באמת...יש להם צבא על הראש... הספרים עושים פן...וגוונים... אנשי המחשבים עדיין מחפשים את הלוח M הכי זול ואת המסך הדק הכי מוצלחים... החקלאים מנסים להוציא בוץ מתחת הציפורניים הדייגים כבר העלו בחכתם כלה מזמן עובדי הבנק מחפשים כספומט הכלכלנים התחתנו עוד בשנה א´ עם עורך דין סטודנט לסיעוד רוצה רק לערוך לי משטח גרון...{עם הלשון שלו...} ואני נשארתי עם מורים... ולא,ממש אין לי התנגדות לצאת איתם עד הרגע שבו אני מגלה שהם מנסים לחנך אותי מחדש....

גם מורים כבר לא נשארו...

הם מצ'וטטים ומתדיינים בפורומים באינטרנט

למעלה