איפה כולם

kanaloner

New member
איפה כולם ../images/Emo35.gif

אצלכם חורף
לא
ויושבים בבית
ויש כל הזמן שבעולם אז איפה כולם
נרדמתם
מה קרה
עילעלתי קצת(הרבה)בארכיון וראיתי שהיו פה ימים יפים... בלי כ"כ הרבה מריבות (ממש בהתחלה)ור"ז על הפרשה(פראזניק...
) וכולם היו עוד צעירים ויפים
חבראלאך אפשר להתחיל מחדש
שיחת חברים
חיזוק
הלוחך עפר מעל כפות רגליכם היניק לבית יוסף

פראזניק

New member
חבר מביא חבר...

נראה אותך מוסיף עוד אנשים לפורום, תחת אותם שנעלמו:)

kanaloner

New member
נאיבי מדי ?

לא
בוודאי היא בנמצא
וגם פה אפשר להתאחד לפחות בנקודת החבר
רבותי... בבקשה... ידידכם אוהבכם השובר אצבעו על המקלדת הוירטואלית הנל

אם פתחת אז נדבר פתוח...

בהתחלה שניכנסתי רציתי מאד לכתוב בפורום אבל שראיתי שעל כל מילה שניה שלי תוקפים אותי וישר זה יוצא ויכוחים על גדולי ישראל, אז נמנעתי מלדבר. אבל מדי פעם אני עובר פה לקרוא, הנה כמו עכשיו.

ואם מדברים פתוח, יוגב היקר....

אז יש מצוה שלא לומר דבר שאינו נשמע, כשאתה יודע שזה פורום כללי הנושא את השם ברסלב, אתה חייב להתאים את דבריך לנקודת הכלליות, ואם ברצונך לפתח שיחות על נושאים שאינם ב"קונצנזוס" אתה יכול לפנות להנהלת תפוז ולפתוח פורום רק לעניין הפרטי שמעניין אותך,(ואני לא מזכיר מה הוא) כנ"ל לגבי כל שאר משתתפי הפורום ה"מסונפים" לאיזה שהיא כת שבראשה עומד איזה "רב" שמשתמש בדברי רבי הקדוש והנשגב, רבנו נחמן מברסלב זצוק"ל, ע"מ לבסס את רבנותו/אדמורותו. לפורום זה קוראים פורום ברסלב, וברסלב זו חסידות שנקראת : ד'טוייטא חסידי'ס דהיינו החסידים שאין להם "רב" הנראה בפועל. אף אחד לא יצליח לשנות מציאות זו עד התגלות המשיח, ותחית המתים, כל נסיון כזה ידחה, ולא יצלח, אז למה לנסות בכח? אז אם מדברים פתוח, נראה לעניות דעתי, שאתה מבין מציאות זו היטב ! לכן זה נראה לי "התחסדות לא במקומה" להגיד את שאתה אומר לעיל, השלום, ושיחת החברים , והפירגון, לא צריכים לבוא על חשבון האמת. זכור דברי רבנו: הנצחון אינו סובל את האמת. הנצחנות כפי שהיא עולה מדפי הפורום, לרוב מגיעה על רקע :אבא שלי יותר גדול וחזק" וזה כל כך מגוחך...כי האבא של כל חסיד ברסלב הוא רבי נחמן בעצמו, אז מה לוקח לו אחד האחים יהא גדול כשיהא, את לבושיו, את כסאו, את כבודו, את מרותו, את הנהגתו? כשכולם כאן יעסקו בדברי רבנו "נטו", אז אפשר להתחיל לדון דיון אמיתי, עד אז, השם ירחם.... זו דעתי, והיא אינה מחייבת איש.

asaf2000

New member
חחחחח

נראה לי שלזה הוא התכוון ב:"שעל כל מילה שניה שלי תוקפים אותי" חחח

"אסף החחחביב", ליצנות אחת דוחה

אלף תוכחות. ראה ערך אש שלהבתיה. וראה את תגובת החטף של היוגב שאינו בוצר... איך תלמדו? איך? אתם מדברים על תשובה, אתם יודעים מתי אדם נקרא בעל תשובה? "כשיעיד עליו יודע תעלומות, שלא ישוב לאותו החטא". ומה זה תוקפים? איזה התקפה? אם אתה רואה עיור הולך לקראת מכשול אתה פשוט תעמוד שם ותמתין לנפילתו? ואם "מדברים פתוח", אז מה זה בדיוק? בקיצור, אנ'לא נמצא פה בשביל ליצנות !!!!!!!!!! ואני מציע לך גם, לא לבזבז את זמנך על זה.

ילדתי החביבה...

למה שלא תצאי ללקט לך כמה כלניות, עכשיו בדיוק מתחילה הפריחה.... ותמשיכי להתפלל לבורא עולם שיזמן לך, בעל צדיק אמיתי שתתבטלי אליו בתכלית הביטול, שתשימי עצמך ממש כעפר לעומתו, ותתני לו ללמדך ותקבלי רק ממנו, ואפילו אם ידמה לך שאת יודעת יותר טוב ממנו, תעשי כפי שיורה לך, ותשכחי כל אשר "למדת" עד החתונה, רק ביטול וויתור. במקום "לצאת לטייל בפורומים" או בכל שדה וירטואלי אחר, ולהציע את "מרכולתך" שמעי לעצתי ואת תפילותך כתבי על לוח לבך ואז יש סיכוי שתאמרי אותם לבורא עולם בכוונה. וזכרי צניעות היא בנפש האשה פנימה מונחת, זה שיש מסך, מקלדת, שם כינוי, וכו' זה לא מספיק....

kanaloner

New member
פשוט

שבכל פעם שמישהו מצליח (זה לא קשה) לדגדג אותך אז הדם עולה לך לראש
הגאוני והמבריק שלך ומיד מתחדשות לך עקיצות מופלאות שממש חבל שילכו לאיבוד אז להבא במקום לכתוב אותם בפורום אולי רק תשלח אותם לנעקץ ולי (כי אני ממש נהנה מכל מילה) ;-

איך ילמדו כולם?????

ויואיל להסביר לי במטוטא מכבוד תורתו, למה התכוון המשורר באומרו: פסים אישיים? האם כששחט רבא את ר' זירא אפרופו פורים, לזאת יקרא פסים אישים? ואם כן למה טרחה הגמרא ללמדני זאת?

kanaloner

New member
אף אחד לא ילמד !!!!!

עי שתשחט אותו תמלח אותו ותעשה ממנו קציצות

..."נוקם ונושך כנחש, חגרהו על מתנך"

כל אחד והטכניקות שלו נרינ'קה, אתה למשל מנסה לשחוט, למלוח, ולטחון אותי לקציצות, מבלי שאני ארגיש.... אבל אני כן...

kanaloner

New member
../images/Emo99.gifמוטכי´ אני מת עליך

אבל זו בדיוק הנקודה שגם שאינך מסכים עם דרכים מסוימוות
אינך צריך להוריד את הוויכוח המהותי לפסים אישיים אני לדוגמא אוחז כמוך בלא פחות קיצוניות (וציניות) אבל לא צריך להפוך את הפורום לזירת wwf ידידו ד"ש יוסעל

ולגבי הדם העולה לראש, הרי ש...

הדם הוא הנפש, ואין לך נפש המתגדלת יותר טוב אלא בעלותה למדרגת הנשמה השוכנת בראש. בנת'? הה? ודגדוגים אמר הרבי של הבן שלי, זה לא צנוע....

למעלה