איפה כולם

golden energy

New member
איפה כולם../images/Emo35.gif

אחרי שכל כך ניסיתי לא להידבק בצינון שכ"כ נפוץ סביבי.. לא הצלחתי...
ניסיתי לרחם על עצמי..אבל לא הלך לי
ו...בנוסף לזה...ריק פה...

shaiush4

New member
תרגישי טוב! ../images/Emo24.gif

אני פה... אבל כבר הולכת לישון... אני מקווה לקבל לילה אחד של שינה נורמלית, ויאללה לעוד שבוע עמוס... אני כל הזמן מרגישה שאני על הסף לחלות... יש לי חייל שכל הזמן מדליק את המזגן במשרד, גם עכשיו כשקר וגשם והכל... ממש קפוא! התחלתי לשבת עם סוודר במשרד, רק חבל שזה כל כך לא נוח. אני מניחה שכולם יצאו לבלות... מתה לצאת גם, אבל אין עם מי כל כך (כולם בחו"ל - טיול/עבודה של אחרי צבא) ואני עייפה מדי. יאללה, לילה טוב!

golden energy

New member
זהו...

הקטע הזה שאת מרגישה שאת על סף המחלה, מעצבן... תשברי את המזגן! מה זה פה....אפריקה?!
(האמת שפחות או יותר זה כן....) שיהיה לך לילה טוב....

shaiush4

New member
מתה לעשות את זה...

אבל לא נעים לי מהחיילים... חוצמזה - אני מהווה דוגמא אישית: אני מקריבה מעצמי בשביל החיילים שלי!!!

golden energy

New member
טוב...........

לקחתי אקמול (מה שבד"כ מרדים אותי,אבל כרגע זה לא..) +קלגרון (שידוע שלא משפיע בכלום...) אם כבר לא נרדמתי,אני אשתה תה(נו בטח...אני גם צריכה להכין לעצמי
) בטח כולכם קורעים את העיר......(כולכם..לא כולם=גבריאל....
) בהזדמנות חגיגית זו...אני רוצה להודות למי שהמציא את הטישו הרך!!!
(זה כמובן לא ימנע מהאף שלי להפוך לאדום...אבל זה לפחות יאט את התהליך
_
)

אבל אבל אבל אבללללללללל

עניתיייייי!!!!!! בהשקעה!! לא קיבלת את הקבילות העתידיות שלי ואת הנחקרים שלי?!

תרגישי טוב

אני בעבודה, התחלתי ב12 ולא כל כך ברור מתי אני מסיימת. אבל סביבות מחר בצהריים כנראה. אתם עוד ערים?

רוע רוע רוע

סתם נו... זה שאני מובטלת {שוב!} לא אומר שכולם צריכים להיות עניים... {אפילו שהיה נחמד אם זה היה ככה :p }

כתבתי תגובה מזה מושקעת..

אבל יש לי לחצנים בצדדים של העכבר.. וכשניסיתי ללחוץ שלח העכבר העביר לי עמוד אחורה ובעעעעעעע בכל מקרה פשוט ניסיתי לעשות יותר מדי והכל התפוצץ לי בפנים בערך... והדבר היחיד שמונע ממני להתקבל לעבודה נורמלית זו העובדה שאין לי 18 עדיין.. {ינואר... אויי כמה הוא נראה רחוק} ואין שינה בכלל.. שוקלת ללכת לראות מלך האריות בסלון..

טוב תראי, אני אומר לך את האמת

אני חושבת שכל עוד את לומדת, הכי חשוב להתרכז בזה. ונכון, זה יוצר מצב של תלות בהורים, ולפעמים לחוצים בכסף וזה אבל תחשבי על זה ככה, לא תצתרכי אחרי הצבא להתחיל ולשפר את הבגרויות שלך, שזה יעלה לך הון (!) ואז את בטוח כן תצתרכי לעבוד תו"כ, ואף אחד לא מבטיח שאז, בגלל שתהיי יותר גדולה יהיו יותר עבודות זמינות ונוחות יחד עם הלימודים. ותאמיני לי שאני אומרת את כל זה מניסיון (ולא הניסיון של ללמוד בזמן התיכון, אלא הללמוד אחרי הצבא+לעבוד+לנסות שיהיה קצת חיים בין לבין)

golden energy

New member
תודה../images/Emo140.gif

אני ערה.... התחיל שלב ההשתעלויות....
מה מחר בצהריים?! את עושה משמרת כפולה?

משהו כזה

פיקששתי בסידור של המשמרות אז לא היה לי לב לומר לאף אחד כן לעשות תמשמרת הזו חוצמזה שבת הבא אני מתכננת לא לעבוד אז זה יוצא לי טוב, כאילו לא פיספסתי אף משמרת

golden energy

New member
אין לך לב להגיד

למישהו לעשות אותה? איזה אחראית כיפית את
הלוואי על כולם אחראית משמרת כזאת שעושה לעובדים חיים קלים.. אז זה טוב,תוכלי שבת הבאה לבלות קצת זמן איכות עם הבחור, או......"סתם" להשלים שעות שינה...

למעלה