איפה כולם נעלמו???

golem

New member
איפה כולם נעלמו???

מילא אני הבנתי - עסוק בעבודה בטירוף...אבל השאר..??? יאללה לחזור לעניינים...

כולם עסוקים כנראה.... מה שלומך??

הכל טוב? מה חדש? אני בקושי מוצאת זמן בגלל העבודה ונראה לי שזה ה"תירוץ" של כולם פה. שיהיה לך ערב נעים

golem

New member
הייי סערתוש

מה שלומך יקירתי הכל בסדר??? כנראה תקופה קצת לחוצה לפני החגים לרובנו (למרות שלי אין שום קשר לחגים אבל נניח שיש..
שיהיה לך אחלה ערב יקירתי

שלום לך עזרא יקר ../images/Emo13.gif

בדיוק חשבתי עליך היום ולמה? כי במסגרת עבודתי דיברתי עם מישהו בשם... . . . . . . . . . נכון...... עזרא!!!
אצלי הכל מצויין - תודה קצת עמוס בעבודה ולחוץ מאוד אבל הזמן טס והחודשים יעברו ככה מהר מה איתך? מה חדש? מה שלום לבבית? תמסור ד"ש חם ושיהיה לכם ערב נפלא
נ.ב. התגעגעתי

mariana

New member
שלום שלום

מה שלומךךךךךךךךךךך? איפה אתה? אני כל הזמן פה, פשוט לא נעים להשאיר הודעות וללכת. אבל אני עוקבת אחרי מה שרושמים פה. נו אז מה קורה איתך? מה שלום לבבית? תמסור דש ללבבית כן? אוהבתתתתתתתתתתתתתתתתתת מרין וכמובן גם מתגעגעת

golem

New member
היי מרינגוש..../images/Emo24.gif

גם אני בערך כמוך - יודע בגדול מה קורה - אבל לא יוצא לי גם להשאיר הודעות - עכשיו קצת יותר רגוע - אז חזרתי לכתוב קצת - באמת שהתגעגעתי.. מבטיח למסור דש ללבבית - והכל בסדר גמור. מרינגוש - הבנתי שאת נוסעת לחול - טוב מאוד לכי תעשי המוןהמוןהמון כיף!!! אוהבבב אותך חמודה

mariana

New member
נשמה תודה

הגיע זמן לחזור למרין לפני כשנה, בחורה עם הרבה אנרגיות אז אני נוסעת למלות מצברים, ואני מבטיחה שאני אהנה גם בשבילכם. אז מה איפה אתה בפסח? נוסע לחופשה? אוהבת מרין

GALI02

New member
גם אני פה../images/Emo24.gif

היי עזרא, מה שלומך??? גם לי יש תירוץ (טוב נו... בערך) המבחן שבוע הבא ואני בשיא הלחץ של הלימודים אבל כמו שמרין כתבה אני תמיד "קופצת" לכאן להתעדכן. שיהיה לכולם ערב נעים גילי אה, מרין, ראיתי את התמונות- סחטיין, ממש יפות.

mariana

New member
היי גילי

מה שלומך? אני חושבת שהמצב רוח הרע מדבק היום או כל השבוע הזה. אז מה איתך? אני בטוחה אחרי שכרשת הרבה תביא לנו את הציון הראוי. באמת ראית את התמונות? מצאת איפה אני? זה מופיע בקטלוג לאישה של שבוע שעבר. אבל היום קיבלתי תמונות הרבה יותר יפות ממה שמופיע שם. חבל שהסורק שלי לא עובד הייתי שמה לכם פה קצת. אוהבת מרין

crazykiki

New member
שלום לכולם..

היי מרין וגילי ועזרא וכולם.. מקווה שעבר עליכם יום.. נעים מרין לאן את נוסעת לנפוש??

mariana

New member
היי קיקוש טוב לראותך

מה שלומך? טוב שלפעמים את מוציאה קול. אז ככה בעזרת ה´ אני טסה לארה"ב לשבוע אם לא יותר סתם לנוח. ואז בקיץ אני אטוס ליותר זמן. היום לא עבר עליי משהו, אני מקווה שיהיה הרבה יותר טוב מחר. אז מה חדש אצלך? באהבה מרין

למעלה