מה שלומךךךךךךךךךךך? איפה אתה? אני כל הזמן פה, פשוט לא נעים להשאיר הודעות וללכת. אבל אני עוקבת אחרי מה שרושמים פה. נו אז מה קורה איתך? מה שלום לבבית? תמסור דש ללבבית כן? אוהבתתתתתתתתתתתתתתתתתת מרין וכמובן גם מתגעגעת
גם אני בערך כמוך - יודע בגדול מה קורה - אבל לא יוצא לי גם להשאיר הודעות - עכשיו קצת יותר רגוע - אז חזרתי לכתוב קצת - באמת שהתגעגעתי.. מבטיח למסור דש ללבבית - והכל בסדר גמור. מרינגוש - הבנתי שאת נוסעת לחול - טוב מאוד לכי תעשי המוןהמוןהמון כיף!!! אוהבבב אותך חמודה
הגיע זמן לחזור למרין לפני כשנה, בחורה עם הרבה אנרגיות אז אני נוסעת למלות מצברים, ואני מבטיחה שאני אהנה גם בשבילכם. אז מה איפה אתה בפסח? נוסע לחופשה? אוהבת מרין
היי עזרא, מה שלומך??? גם לי יש תירוץ (טוב נו... בערך) המבחן שבוע הבא ואני בשיא הלחץ של הלימודים אבל כמו שמרין כתבה אני תמיד "קופצת" לכאן להתעדכן. שיהיה לכולם ערב נעים גילי אה, מרין, ראיתי את התמונות- סחטיין, ממש יפות.
מה שלומך? אני חושבת שהמצב רוח הרע מדבק היום או כל השבוע הזה. אז מה איתך? אני בטוחה אחרי שכרשת הרבה תביא לנו את הציון הראוי. באמת ראית את התמונות? מצאת איפה אני? זה מופיע בקטלוג לאישה של שבוע שעבר. אבל היום קיבלתי תמונות הרבה יותר יפות ממה שמופיע שם. חבל שהסורק שלי לא עובד הייתי שמה לכם פה קצת. אוהבת מרין
מה שלומך? טוב שלפעמים את מוציאה קול. אז ככה בעזרת ה´ אני טסה לארה"ב לשבוע אם לא יותר סתם לנוח. ואז בקיץ אני אטוס ליותר זמן. היום לא עבר עליי משהו, אני מקווה שיהיה הרבה יותר טוב מחר. אז מה חדש אצלך? באהבה מרין