איפה כולם היום???

בטח ב-RSV

היום קיבלנו את הזריקה האחרונה, בטח גם עוד... והיינו אתמול אצל המכון להתפתחות. איה בהחלט בסדר. במשקל וגובה היא נכנסה לטבלאות של הגיל האמיתי שלה, אבל בהתפתחות היא כמו הגיל המתוקן שלה. צריך פיזיו' וחוץ מזה שום חדש, תודה לאל. איל אצלכם?

אביטל6

New member
עברנו גם את זה..

הי ! תמיד אפשר לסמוך עליך לתגובה מהירה. אצלי, היות והקטנים כבר גדולים יותר - בני שנתיים וחצי - כבר מזמן אין את הקטע של מתוקן ולא מתוקן.. תודה לאל, למרות ההסטוריה הענקית שלהם - הם השלימו הכל, מכל הבחינות. למרות שליעד (עם התיק הרפואי העשיר שלו) נראה קצת "עדין" יחסית לילדים בגילו.. אך...לו הייתי יכולה לחזות את העתיד לפני שנתיים ושלושה חודשים..כמה הייתי יכולה להיות רגועה... מאחלת לאיה לא עוד זריקות !

עוד שנתיים ושלוש אולי גם אני

אהיה רגוע יותר. זה מבאס לדעת שהיא בת 9 חודשים אבל מתנהגת כמו בת 5. נכון שבגיל 15 זה לא ישנה, אבל עכשיו זה כן... בואי נגיד שהיה יכול להיות הרבה יותר גרוע.... וזריקות- אני מסתכל עליהן בחיוב- הרי נאבקתי כדי שהיא תקבל אותן. אפילו בפגיה הצלחתי להסתכל על זה כרע הכרחי שבלעדיו אולי לא היינו שורדים.... אבל הלוואי ולא נצטרך זריקות....

אביטל6

New member
אתה צודק אבל...

מה זאת אומרת - מתנהגת כמו 5 - יש איזושהי בעיה מוגדרת כותצאה מהפגות, או שזה רק קטע של התפתחות איטית יותר?

תודה לאל רק התפתחות

אמרו לנו משהו על אי סימטריה במוח, אבל התפתחותית בלבד- משמע ניתן לטפל באמצעות פיזיוטרפיה, לא משהו פרמננטי.

../images/Emo79.gif../images/Emo3.gifאורן היקר ../images/Emo65.gif

קודם כל טוב שהיא כבר ב"טבלאות" זה כבר סימן טוב. בכל אופן ברור שהיא תשלים את הפער, לדעתי ברגע שהיא תתחיל ללכת כבר כל הדברים האלו לא ישנו, כי הדאגה תהיה פחותה ("הנה, היא התחילה ללכת עכשיו הכל בסדר...") אז רק להיות אופטימים

למעלה