איפה כולם היום??

turrican

New member
אתה לא לבד !

קראת את כל השירשור שלך עם טופית עדיין לא מעכל שהיא משאירה אותנו לבד על לבבות שבורים.. מה נעשה בלעדיה??

תראה - זה רק שבוע

ובשבוע הבא נשרשר שירי צרפת משנות ה- 80. אני מבטיח לתרום שיר בכל יום בו אתחבר.

turrican

New member
ואי ואי..איזה קבלת פנים נערוך לה

כל השירים הגדולים מצרפת בשנות ה-80 . שירי קבלת פנים , שירים של אנשים שחזרו מהגולה ובכלל... זה הולכת להיות החגיגה של הפורום. אני כבר מתכונן.. מה עם החידה..אפשר לפתור אותה?

החבר´ה כבר פתרו את רובה!

סולן להקת Japan הוא אכן דיוויד סילביאן. Army of Lovers חידשו את "הבאנו שלום עליכם" בקצב דאנס מטמטם. ומועמד מספר 297 שמביט עלי במבט נוגה מעל שלטי החוצות הוא כמובן בעלה של ג´ודי שלום ניר מוזס - הלוא הוא סילבאן "סטיב" שלום. אמרתי שהחידה מטומטמת - לא? רוצים חידה קלילה לסופ"ש?

turrican

New member
אופס.. הבנתי תודה../images/Emo2.gif

לא יודע איך לומר לך.. היו לך חידות יותר מוצלחות.. ו...למה הוא מועמד מספר 297?? הוא לא במקרה שר האוצר?? זה אמור להיות מקום 4 או 5 לא? אני כבר מבולבל.

הרשימה היא לפי סדר א"ב

סילביאן קיבל מקום ראשון בפריימריז פעם שעברה, אבל הפעם - אוי אוי אוי. עוזי כהן מרעננה וקבוצת הגרוזינים במרכז הליכוד הוציאו עליו חוזה (ואגב, אני לא מתבדח - יש באופן רשמי קבוצה כזו, וראשיה יחד עם אדון עוזי אמרו שיסגרו חשבון עם סילבאן שלא בא לבקר אותם במהלך הקדנציה ולעשות להם כבוד). ולגבי החידה, אני חוזר ואומר - כשאני מודיע בכותרת שהחידה מטומטמת, היא אכן מטומטמת! שלא יהיו ציפיות!!!

למעלה