איפה כולם היום??

tofit

New member
איפה כולם היום??

קדימה, צוצו מכל החורים האפלים שלכם.. עכשיו יהיה לכם שבוע שקט ממני..

turrican

New member
למה שבוע שקט???

היי Tofit
למה שבוע שקט ?? את נוסעת השבוע לצורפת?? לא.. אל תעשי לנו את זה.. בלעדייך הפורום יהיה שומם מהנגב. פליז...

tofit

New member
אבל אני חייבת

אחרת איפה אני אגור? אני נוסעת כדי לחפש דירה. אם אני אמצא איזה מקום עם אינטרנט אני אנסה להתחבר, אבל אז אני לא ממש בטוחה שאני אצליח לקרוא את ההודעות בעברית

עדיף שלא יראו אותך קוראת בעברית

במקום פומבי. שמעתי שדוד אוסמה שם את צרפת על המפה

חס ושלום

כשהייתי בצרפת לפני הרבה יותר מדי חודשים (שמונה) התעקשתי לטעון שאני לבנוני. זה עבד בדר"כ 5 שניות לפני שהמסווה ירד בפרץ צחוק עז.

חוצמזה, את נוסעת לצרפת, נכון?

אז אין לך מה לדאוג: "ארגון אל קאעידה, שבראשו עומד אוסאמה בין לאדן, פירסם באתר אינטרנט המקורב לארגון, כי מתנת תום חודש הרמדאן לארה"ב בדרך, ובכך איים למעשה בפיגוע טרור על ארה"ב בימים הקרובים. כך פירסמה לפני זמן קצר רשת ה-CNN. "הו, העם האמריקני, אתם הקורבנות של מנהיגיכם אבל אתם גם שותפים למלחמה שהוכרזה נגדנו. מתנת הרמדאן כבר נמצאת בדרכה אליכם", לשון ההודעה." What are you going to do when the night time comes? Burning all your money just to keep you warm KOYAANISQATSI

נו - בטח

המתנה היא בדרך לארצות הברית. אם לא יעשו פאשלות במשלוח, אין סיכוי שזה יגיע לצורפת. וואי וואי מסכנים האמריקאים. וואי וואי וואי.

היית צריכה להגיד את זה קודם! ../images/Emo46.gif

אמרתי לאוסמה: "לא ישראל ולא צורפת". עכשיו את נזכרת שיש לך גם בארה"ב יקירים? נו טוב, תגידי להם לא לשתות חלב בחודש הקרוב.

tofit

New member
למה חלב?

הוא מתכנן משהו ביולוגי-כימי? אמאל´ה........

אני מנוע מלהגיב ../images/Emo11.gif

אבל אם הייתי בארה"ב, לא הייתי נוגע גם ביוגורטים וגם לא במייקל ג´קסון.

tofit

New member
במייקל ג´קסון

גם אני לא הייתי מוכנה לגעת גם לא עם מקל

טוב מאוד!

תשאירי את זה לחבלנים של חיל ההנדסה. "בחפץ חשוד אל תיגע - פן תיפגע". אין לך מושג מה אוסאמה הטמין בתוכו. ותאמיני לי - גם את זה את לא רוצה לדעת. (אבל זה בהחלט מסביר את הקטע של האף).

tofit

New member
אין ספק שיש שם fuck בייצור

נהייתי לחוצה לחלוטין עכשיו מכל הנסיעה הזו... אפילו יש לי כאבים החזה מרוב הלחץ הזה

באמת שאין שום סיבה להיות לחוצה

עדיין יש הרבה יותר סיכוי שיקרה לי משהו בכביש בנסיעה הבייתה היום מאשר שיקרה לך משהו. רגע רגע רגע - כאבים בחזה??? תגידי לי, תגידי לי בבקשה בבקשה בבקשה שלא אכלת עגבניות הבוקר!

ברוך השם!

ברוך הוא וברוך שמו!!! ואולי תפתרי את החידה שלי? ממש מביש שהיא תישאר ככה עד סוף היום. ופיזרתי כל כך הרבה רמזים... ממש אוצר של רמזים יש לנו!

turrican

New member
../images/Emo6.gifאלדין אני לא יכול יותר..

אני פשוט מתפקע מצחוק.. גדול אתה!!

למעלה