איפה כולכן?

efratushb

New member
איפה כולכן?

נעלמתן לי פתאום.... בטח עסוקות עם הניקיונות של פסח וכל הסידורים... ואני מוצאת את עצמי לבד רוב היום מול המחשב מחפשת אתכן וכלום... אני בעקבות האישפוז לא כל כך מסוגלת פזית לעשות הרבה לכן הנקיונות נעצרו והכל עכשיו באיזי, מה שאספיק אספיק... מצד אחד סבבבה ומצד שני מתסכל , האמת שהתיסכול גובר.... אסור לכעוס אסור להתרגז, אסור להתאמץ כי כל דבר מחזיר לי את ההרגשה הרעה שהייתה לי. ואיך אפשר לחיות ככה? אוףףףףףףףףףףף אין לי מצב רוח הכל מעצבן ולא נעים בקושי סיר מרק הצלחתי להכין היום ממש יאוש... אפילו המטפלת שלי היום ראתה שאני לא כמו בדרך כלל ולא ידעה מה להגיד לי.... מה כבר יכולה להגיד... בקיצור
- משהו כזה...

קינגית7

New member
אני כאן

מה קורה איתך אפרת? תמיד יש לכולם נפילות או רגעים לא נעימים תהיי נדיבה עם עצמך, כמו שאת כאן עם כולן. שולחת לך חיבוקים

efratushb

New member
עדן וקינגית יקרותתת

אני מרגישה קצת יותר טוב הבוקר. תודה לכן על תשומת הלב פשוט קשה להתרגל למצב החדש. שפתאום זקוקים לעזרה.... ולא תמיד היא נמצאת... מקווה שישתפר ואחזור לעצמי... אוהבת אתכן תודה ושבת שלום

אפרתוש, אני פה 24 שעות ביממה...

הפורום איתי תמיד! כי אני גולשת מהפלאפון...

efratushb

New member
היי אשבל

אני מרגישה יותר טוב, תודה פשוט אתמול הייתה לי נפילה קטנה. קשה לי שפתאום אני לא יכולה לעשות הרבה. חסרת סבלנות כאילו אף אחד לא מבין שבאמת קשה ועכשיו גם יש סיבה. אין לי ברירה והתקדמתי הלאה... אבל זה בהחלט לא נעים שפתאום את צריכה עזרה גם בדברים הקטנים... בכל אופן הרבה תודה על התייחסותך. שבת שלום לכולנו

היי יקירה.

צר לי שהתאכזבת אולי שלקח זמן להגיב - עכשיו כשיש לך זמן יות רפנוי [חבל שבנסיבות האלה], בודאי הרגשת בצורה יותר מוחשית את הזמן שעבר עד התגובות. מקוה שאת מרגישה יותר טוב. נוחי, כן? הגוף שלך כבר שלח לך מסר שהוא זקוק לזה ...

efratushb

New member
סקאלי וכולן...

לא התכוונתי לזה שחלילה לא התייחסתן אליי. ממש לא ניראה לי שהייתה פה אי הבנה... אין לי שום טענות אליכן אתן מקסימות... פשוט נכנסתי אתמול ולא ראיתי שום הודעה חדשה שניכנסה אז תהיתי עם כולן עסוקות בניקיון והציק לי שאני לא יכולה... אני לא מאוכזבת מכן כלל וכלל נהפוך הוא... וכן.... אני נחה.... כי אי אפשר אחרת... בכל מקרה אני אוהבת את כולכן מאוד ו... סקאלי... תודה על החיבוק שולחת חזרה עם נשיקה

קינגית7

New member
אל תרגישי רע, גם אני לא מנקה...

אבל מסיבות אחרות. האמת, אין כבר טעם לנקות לקראת פסח. זה היה משהו יחודי עם אמי, שתמיד רצתה לחדש כל דבר מסביבה, לפני פסח ובכלל. האמת, שעדיין קשה לי לחיות איתה, היא שאני לא אוכל לקיים את המסורות מהבית ולשמור על חג כשר ללא חמץ. אני לא אוכל חמץ ישירות, אבל המקום שבו אני גרה ו"הסדר" שבו אשתתף, יהיו חסרי המימד הזה. כבר לא נשאר למה להשתייך. לרוב האנשים מסביבי יש משפחה. אני פשוט אהיה חייבת להסתדר כמו שאני. אולי בעתיד, הלא נראה לעין, אני אוכל לשמור על בית כשר לפסח. אבל בינתיים אסתפק במי שרוצה בקרבתי בחג כמו שהוא נוהג בו.

efratushb

New member
קינגית...

זה נכון.... וכל עוד מארחים אותך ואת מחליטה ללכת תצטרכי לקבל את המנהגים והסדר שלהם.... גם אני מרגישה שינויי ופתאום החגים כבר לא כאלה כייפים כמו פעם... אבל אין מה לעשות. בכל מקרה תודה על התייחסותך לקושי שלי...

למעלה