איפה כולכם ????

doodidoo

New member
איפה כולכם ????

אני זוכר בשימוש (בתקופת הטרום לוד) תמיד בתאריך 28 לחודש לא היה אפשר להסתדר כי הסוחרים היו משכימים הולכים להוציא את הכסף שנכנס להם מהביטוח הלאומי ונעלמים. למה נזכרתי בזה?? כי מהבוקר אני מרפרש ומרפרש ואין קול ואין עונה. מה ה25/2 זה יום האדולן הבין לאומי ויש מצעד?? (אני צוחק כן. אתם מוזמנים להקניט אותנו חופשי) טיגר תן סימן יאיר תשמיע קול dood

nhyt

New member
28

שהייתי צעיר אמרתי אני בחיים לא הגיע למצב הזה של ה28 והגעתי ,הלכתי אז לביטוח לאומי וקיבלתי קיצבה, אמרתי אני בחיים לא הפשות יד ובסוף פשטתי יד ,להזה מצבים מגעילים המנייק הזה לקח אותי,ולאן הייתי מגיע אם זה לא היה עוצר אלוהים יודע.

יאיר5

New member
כל אחד מאיתנו הגיע למקומות....

שבתחילת השימוש הוא לא חשב שיגיע אליהם. כמה שהזמן עובר בשימוש הגבולות מטשטשים ואתה יותר ויותר תגיע למקומות שאפילו לא חלמת להגיע אליהם. אני השתמשתי כל החיים הבוגרים שלי וכמעט כל הנעורים שלי ועשיתי הרבה דברים שלא רציתי לעשות אבל היו גבולות שאף פעם לא השתי לעצמי לפרוץ וגם במצבים הכי קשים ובקריזים הכי קשים לא פרציתי אותם ומזה אני קצת מרוצה מעצמי. אבל היו דברים שעשיתי שהם לא הייתי משתמש בטח שלא הייתי עושה וכל אחד יש לו גבולות שהוא פרץ ודברים שהוא עשה שהיום כשאתה לא משתמש אתה לא מבין איך יכולת לעשות אותם.אבל אני גם חושב שהסם מוריד לאנשים תמסכה וחושף אותם איך שהם באמת לא תפוזה שלהם אלה איך שהם באמת. כמו שיש אנשים שיושבים מאסר אחרי מאסר וכאלה שרק מגיעים לתחנה ומתחילים ל"שיר" העיקר לא להיות עצורים ולהישאר בקריז.כמו שיש כאלה שגונבים מהבית שלהם וכאלה שנשארים בקריז או גונבים או כל דבר אבל לא נוגעים בבית שלהם.הרבה מזה תלוי באדם אבל אין ספק שהסם לאט לאט גורם לך לבגוד בעצמך השאלה כמה תלויה בכל אחד....... יאיר

nhyt

New member
נכון גם נכון

יאיר אתה צודק מבחינתי אנישברתי את כל הקודים המוסריים.פשוט עשיתי הכל גם לגנוב מהבית לשקר לאשה ימין ושמאל ,להתעלם מהמשפחה וליות חסר כבוד ביכלל ,וזה אחד הדברים הכי קשים בניקיון לעמוד מול המראה של עצמך ולראות את הדברים

יאיר5

New member
אני פה אני פה........

ואתה צודק היום באמת הייתי במרכז שלנו וקיבלתי אדולן לכל השבוע. וסתם הייתי קצת עסוק היום בלי קשר ליום האדולן השבועי שלי..... אבל אתה יודע דווקא בתור אחד שמכר לא קצת חומר ב-28 מתיד הייתי בבית מחכה לאנשים זה היה היום הכי טוב בחודש למכור כל הנרקומנים מקבלים כסף וישר רצים אליך........ אולי בלוד הערבים קצת מבולבלים אבל ברצינות מה-ב28 לא מצאת חומר? לא יכול להיות גם הערבים בלוד שהם לא חכמים גדולים מחכים ליום הזה בשביל להכניס עוד כמה לירות לכיס..... בטח יש לכם איזה יום אן.אי שנתי עם מסיבות וכאלה לא? חגיגת ניצחון כזאת? הרבה זמן אתה לא משתמש דווידו? אני לא כותב נקי כי אולי לא התקלחת היום(סתם בצחוק)אני לא הכי אוהב תמונח הזה נקי מלוכלך יש משתמש או לא משתמש מה זה נקי מה מישהו לא התקלח........... חג שמח אחי ורק טוב. יאיר

doodidoo

New member
ברוך שובך יאיר

כבר כמעט 4 שנים סטלה לא ידעה אותי. הבעיה ב 28 לחודש היתה עוד כשהייתי טירון והייתי קונה בשכונת כרם התימנים. ומה לא ידעת? חברי אן אי מתקלחים רק כשהם מציינים תקופות ניקיון עגולות שנה שנתיים וכו´ אז עד שלא יהיה לי 4 שנים אסור לי להתקלח :) חג שמח גם לך ולכל מי שעדיין סובל מהזוועות של מחלת ההתמכרות.

TWEETY =^.^=

New member
גמ´אני מתפקדת../images/Emo9.gif

באתי הייתי והלכתי אתה יודע פורים וכאלה,,,,קצת עסוקים והרבההההה נהנים. כבר אמרתי שאני חולה על החג הצבעוני הזה
אחרי החג אשלח לכם קצת תמונות סטלבט של החג המדהים הזה.

יאיר5

New member
את נשמה את טוויטי יקרה שלנו../images/Emo23.gif

מה שלומך אפרוחית קטנה ושובבה? נו התחפשת היום או שנשארת אפרוח גם היום? חג שמח שיהיה לך שיהיה לך חודש שמח ושנה שמחה וחיים שמחים....... בקיצור מלא מלא שמחה וצחוק כמו שאת אוהבת. יאיר

TWEETY =^.^=

New member
בטחחחחחחח שהתחפשתי../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif

היה לי קצת קשה לוותר על הנוצות הזהובות שלי
אבל מה לא עושים למען פוריםםםםםםם
אז גם אתמול התחפשתי וגם היום וגם עוד פעם היום בערב,,,,ו,,,הממממ הלוואייייייי ולא יגמר לעולם
תודה יאירי היקר שלי
הלוואי וזו תהיה גם לך שנת נחת צחוק והמוןןן אהבה.
לכווווווווווווווווווווווווווווולם

tiger

New member
לכל העמים יש חגים כאלה ליקראת האביב

מהקרנבלים של דרום אמריקה ,פסטיבלי המרדי גרא,חגיגות הפורים,משותף לכולם הרצון לישמוח אחרי החורף ולישתות הרבה ליכבוד זה שניגמרו הימים הקרים והאפורים .מדהים איך כל עם מצא לעצמו את התירוצים והסיבות המסורתיות שלו לחגוג את סוף החורף ובוא האביב.ניראה כאילו כולנו באים מאיזה מקור אחד שהיתפצל להרבה קיוונים אבל שהבסיס נישאר משותף לכולם.אני חושב שהקרנבלים ופסטיבלי המרדי גרא וחגיגות הפורים זה נושא מרתק.מדובר לדעתי במקורות הכי עתיקים ומסורתיים של כל מסיבת טראנס...אפילו אצל היהודים השמרנים צריך לפי המסורת לישתות "עד דלא ידע" יעני עד שמגיעים לניתוק מוחלט מהמציאות...כניראה שהצורך להיתנתק הוא הרבה יותר עמוק מימה שניראה לנו על פניו.בכל הפסטיבלים האלה יש את המסורת של לירקוד ימים ולילות עד שנופלים מהרגליים (עד דלא ידע) לישתות ולהישתמש בכל מיני דברים שמעוררים את החושים (אצל היהודים מקובל היה האלכוהול ובדרום אמריקה הקוקאין ובאירופה שמעתי שהיה פופולרי בזמנים העתיקים לקחת סוגים שונים של פיטריות)כל המוטיבים הכי בסיסיים של "תנועת הטראנס".אני חושב שבדרום אמריקה המסיבות טראנס הכי טובות נערכות בזמן הפסטיבל,זה שכאן חלק מימסיבות הטראנס הכי נחשבות נערכות בפורים זה לא חדש.האם יתכן שאנשי המסיבות האלה הם "שומרי מסורת" בכלל???כניראה שהרבה יותר מימה שהם חושבים...

תותי 4

New member
אני בכלל........

שונאת את כל החגים האלה......המצאה דבילית לדעתי,לדעתי החגים נועדו והומצאו מאותם אלא שרוצים חופש מהעבודה........אותי זה בכלל מחזיר אחורה למשפחתיות שלא היתה לי,אומנם היום יש לי אך בשלבי בניה...אז זה עדין לא מענין......מסיבותתתתת...שכחתי בכלל על קיומם...אבל זה באסה היום מסיבה בלי סמים.....לא מתחבר לי.......{טוב שיש מסיבות אנ.אי}

יאיר5

New member
4 שנים לא קצת.....

ארבע שנים לא להשתמש בשום סם נראה לי השג רציני ביותר כל הכבוד לך דוודידו!!! מה באמת אסור לכם להתקלח איזה מנייק זה שהמציא תחוק הזה אצלכם........ וואלה חשבתי שיותר קלים אצלכם אבל כנראה שצריכים להיות קשיים איתכם כדי שתעריכו תמקלחת הזאת פעם בשנה...אבל עזוב צחוקים בצד זה באמת דבר לא פשוט לשמור על עצמך ככה ארבע שנים ונראה לי שאתה גם מבסוט מהחיים בקיצור שיחקת אותה אחי אני מאחל לך שכל החיים תמשיך ככה ורק תעלה עוד ועוד. והלוואי ובשנה הבאה בפורים יהיו פחות נרקומנים או שההרואין יהיה חוקי כמו בחלק ממדינות אירופה ואנשים לא יצטרכו להתענות להשיג אותו. יאיר

tiger

New member
מה היום ה28 ? חג שמח

גם פורים וגם ה 28??? איזה תאריך היסטורי. זה תאריך נדיר ומשמח כימעט כמו יום שישי ה 13...

tiger

New member
סליחה היתבלבלתי רק ביומיים....

ליפני מיספר ימים שיניתי כאן את התאריכים במחשב ומאז איבדתי קשר למציאות.סתם זה הריח של הצבע שכבר יומיים אנחנו צובעים איתו את הבית.גם יפה וגם ממסטל מה יכול ליהיות יותר טוב? מישהוא צריך שיצבעו לו את הבית???

למעלה