איפה כדאי לשרת?

T o K i O

New member
איפה כדאי לשרת?

אני גר באשדוד ואני חושב לשרת במד"א. מישהו נמצא שם ויכול לספר על השירות שם? או על ההתנדבות במד"א בכלל. האם אפשר לשלב לימודי השלמת בגרויות ופסיכומטרי בתקופת השירות? מה השעות? אשמח לדעת גם פרטים על אמנסטי והאם בתור אשדודי השירות שווה את זה? בנוסף יש לי אפשרות לשירות משרדי במתנ"ס שהוא ממש סנטימטר מהבית שלי, כדאי? אגב, אפשר לבקש שירות במקום שלא נמצא באתר האגודה, כמו בבית ספר שלי למשל או כל בית ספר אחר בעיר? ליל"ט.

אביבי14

New member
מנסיון שלי

בהתחלה הייתי מבולבל ולא היה לי מושג מה שאני רוצה, קיבלתי עצה טובה מידידה שלי להתאפס על מקום אחד או שניים. אני מציע לך לבדוק מקום אחד אגב אני נוסע כל יום חצי שעה למקום השירות וזה לא נורא. גם כן מהנסיון שלי האגודה להתנדבות הם הכי גמישים בתקנים ואפשר לשרת גם במקום שלא מופיע ברשימה שלהם.

T o K i O

New member
יש לי שלוש, מד"א, מתנ"ס, אמנסטי.

רק שאני לא יודע בדיוק מה התפקידים המוצעים, ככה שבגדול אלה הכי נראים לי. אבל איך אני יכול לדעת בדיוק מה עושים שם? ואיך מחולקים השעות בכל אחד מהמקומות... אני באמצע י"ב, שווה לי להתחיל את זה בכלל מעכשיו?, או שזה גם ככה תהליך קצר ועדיף להתחיל להתעסק עם זה לקראת סיום הלימודים?

לברר באגודה.

בעיקרון כן שווה להתחיל לברר מעכשיו, אבל רק מול האגודה. ז"א, להרשם לאגודה, לדבר איתה על המקומות שירות שמעניינים אותך, היא גם תוכל לתת לך מידע כמו שעות שירות וכדו'.. אחרי שאת סגור +- על מקומות שאתה רוצה, תבקש מהאגודה לעדכן אותך- מתי ללכת לאותם מקומות, מתי להתחיל ראיונות וכדו'. בהצלחה.:)

למעלה