איפה כדאי ללמוד?

איפה כדאי ללמוד?

אני רוצה ללמוד ולהיות מטפלת.האם משהו יכול להמליץ לי על מקום אמיתי שמעניק בסיס טוב מעמיק ורציני ?

אגת

בוקר טוב הבסיס הטוב האמיתי והרציני ללהיות מטפל נמצא בך פנימה, את צריכה לחוש את הרצון לטפל ואת היכולת לטפל בליבך , בנפשך, ובתודעתך אם אכן תחושות אלו נמצאות את צריכה למצוא את הכיוון שמתאים לך ולאופייך ( אופן טיפול רציונלי כמו דיקור והומאופתיה או טיפולי מגע למינהם או טיפולים אנרגטיים כמו הילינג וכד) ורק אז לחפס מכללה , המלצתי פשוט לעבור בין המכללות השונות ופשוט להרגיש אם איזו את מתחברת. לצערי בארץ רמת המכללות אינה גבוהה . כמעט בכל מכללה יש מורה אחד בחסד שבגללו שווה ללמוד . אצלי רוב הלימוד נעשה אחרי הלימודים הן באסיסטנציה ( 5 שנים נסעתי מחיפה לי-ם ע"מ ללמוד ממורתי רות לוי ועדיין קטונתי מלאמר שסיימתי ללמוד...) והן בספרות . בהצלחה יעל

שניניני

New member
רות לוי נהדרת..

לימדה אותי צמחי מרפא.. מכשפה אמיתית שמחוברת לידע ולצמחים ממש מתוך האדמה ומהבטן..
אני בכל אופן ממליצה להיות זהירה עם מקומות שעושים תחושה מסחרית מידי , עם החתמות על כל מיני חוזים דרקוניים.. מסכימה עם יעל בקשר לחשיבות של המורה המלמד.. רוח הדברים והגישה חשובים מאוד ולכן רצוי לבחור את המורה בקפידה

הי אגת

כדאי שתכנסי לחנות ספרים, תעייני באנציקלופדיה של הרפואה המשלימה / הטבעית / האלטרנטיבית ותמצאי איזה תחום מושך אותך. אחר כך חפשי את הדרך והמורה - אחרת אפשר להמליץ על אינסוף אפשרויות. כמו כן את יכולה להיכנס למידע על מנהלי קבוצות הדיון בטבעלייף (www.tevalife.com/forum) שם הם כותבים על השיטה שלהם - כשבעים שיטות שונות, להיכנס לתוך קבוצות הדיון, לעיין האם דבר ממ יעורר את תשומת ליבך ורצונך להעמיק בו במיוחד. ברכות לבביות וכל טוב,

למעלה