איפה יש פה שלום ?

אביעד666

New member
איפה יש פה שלום ?

הריי אבו מאזן אמר שהנסיגה מגוש קטיף זה רק ההקדמה ושאחרי זה אנחנו ניתן להם גם את ירושלים אז איפה יש פה שלום ?

eviv

New member
עזה היא 5% מהשטחים הכבושים

אחרי שבצורה טיפשית ישראל תצא באותן ד צדדי אולי יכנס בה מעט שכל להתחיל לעשות משא ומתן שיעשה משהו ולא יעשה רק ספין תקשורתי.

KatyRose

New member
הלוואי ויכנס בה קצת שכל!

הרי כל מה שהפלשתינים עושים יומם וליל... יושבים עם משקפיים וספרים ופשוט מתחננים שננהל איתם משא ומתן הגיוני, שנלחץ ידיים ונתנהג כמו בני אדם. ואנחנו, הזונות, רק רוצחים ורצחים באכזריות ולא אכפת מכלום.

eviv

New member
../images/Emo140.gif לא בידיוק

הפלסטינים פועלים לסיום הכיבוש, הצבא הישראלי וממשלת ישראל פועלים להמשך השליטה והכיבוש. הסיום יהיה בעזרת משא ומתן אבל את מוזמנת להמשיך את ה"מאבק" על השליטה בשטחים והפלסטינים.

KatyRose

New member
ומה ההמשך? הם מוזמנים

להמשיך בפיגועים וטרור? הויכוח הזה טיפשי, זה כמו לשאול מה בא קודם. הביצה או התרנגולת. מה שבטוח זה- שהפלשתינים אכן פועלים למען סיום ה"כיבוש".. אבל באיזו צורה? טרור! שמע, האמת? באמת שלא היה אכפת לי אם הייתה להם מדינה, באמת לא אכפת לי לחיות איתם יחד בדו קיום. הטרור הוא שמפריע לי. אני לא רואה את ה"כיבוש" כהמשך לשמירה על ארץ ישראל השלמה, כסתם קריז או ווטאבר.... אני רואה את זה בתור הגנה מוחלטת, וזה מה שזה. אני מודעת לצפיפות שהם חיים בה במחנה פליטים וכ"ו.. אבל טרור היא לא הדרך ! בעצם, ע"י כך שאנו מראים להם שטרור היא כן הדרך, כל דבר אותו הם ירצו הם יעשו פיגועים כי הם חושבים שזו הדרך, "דם השהידים סופסוף קיבל את שכרו" אתה כתבת "הפלשתינים פועלים לסיום הכיבוש" התכוונת ע"י טרור,אני מקווה, נכון? (י אם לא אז אתה ממש ממש נאיבי )

eviv

New member
כל זרם פועל לפי השקפתו

כל זרם בחברה הפלחסטינית מאמין במשהו אחר ובערכים אחרים ומאמין בדרכים שונות מגוונות שבעזרתם הוא מקווה לסיים את הכיבוש. אין ספק שמעשי הטרור הם יותר תקשורתיים ולכן אנשים מאמינים שהם הדרך היחידה שהם פועלים לפיה. הטרור התחיל עשרים שנה לאחר הכיבוש עד אז היה שקט, מדינה פלסטינים ודו קיום אולי מוסכמים מצצידך אבל משלות ישראל השונות והמתנחלים המועניינים בבעלות על הקרקע לא מוכנים לכך.

KatyRose

New member
אווו כן, רק ישראל אשמה

תגיד לי מה אתה עיוור? אתה לא רואה מה קורה סביבך? תסתכל קצת לצדדים! נו באמת! ישראל מפנה את האזרחים שלה, מה זה מפנה, מעיפה?? או שאתה לא רואה טלוויזיה בימים האחרונים?תראה מה קורה במדינה שלך! בגלל מי? בגלל הפלשתיים, שעסוקים בלעשות "קולולולולי" ולשרוף דגלי ישראל בחוץ.. אאתה לא מבין שרובם שונאים אותך בגלל שאתה יהודי? חמוד שלי, אתה לא יודע שרובם היו מתים לראות ת'ראש שלך משופד על עמוד? או שאתה עד כדי כך תמים? יש גם אנשים רעים בעולם הזה

lithium1914

New member
שני דברים.

1. מה הקשר בין ההסתה הפרועה בהודעה שלך לבין מה שהוא אמר? את לא מסוגלת להגיב בצורה עניינית? 2. "אאתה לא מבין שרובם שונאים אותך בגלל שאתה יהודי? חמוד שלי, אתה לא יודע שרובם היו מתים לראות ת'ראש שלך משופד על עמוד?" איך הגעת למסקנה הזאת? נמאס לקרוא כל הודעה שלך, מלאה בהכללות מופרכות חסרות-בסיס. את צריכה גננת שתצביע על כל הכללה גזענית שאת זורקת, כשאת לא מצליחה להגיב באופן ענייני?

KatyRose

New member
אמרתי שאני צריכה?

נמאס לך לקרוא כל הודעה שלי? יודע? יש לזה פתרון פשוט נורא.. אל תקרא. ממילא לא כתבתי אותה לך. זה לא הכללות גזעניות, אני לא מדברת ככה כי אני שונאת פלשתינים. עם הילדים בני ה3 אין לי שום בעיה (כל עוד הם לא הולכים לקייטנת חמאס עם מטען חבלה פלסטיק סביב גופם) ועם חפים מפשע באמת שאין לי בעיה. מה לעשות שרוטבם לא כאלה (ואולי לא כל אחד מהם מחבל באופן ישיר, אבל גם אחד ששמח שיש פיגוע מבחינתי רוצח) אפילו המנהיג שלהם, אמר שדם השהידים סופסוף בא על שכרו.

lithium1914

New member
זאת בדיוק הבעיה.

הבעיה היא שהכללות מופרכות כאלו עוברות אצלך בראש בלי שום ביקורת עצמית, שאת לא מצליחה להפריד בין דעה למעשה, בין רוצח אמיתי לילד שלא למד אחרת, שאת לא מצליחה להבין שחיים תחת דיכוי תמידי מולידים מפלצות, שלא לדבר על תרגילי השכנוע-העצמי שנדרשים כדי לקיים כיבוש. אני לא בא לסנגר על אבו מאזן, אבל גם אם הוא אמר את זה (אני בספק אם הוא השתמש בניסוח הזה, את מוזמנת לספק לינק), הוא צודק בניתוח שלו (בהתייחס לכך שההתנתקות נקנתה באלימות וטרור; ממה שהבנתי הוא נגד המאבק האלים, או לפחות בעד הפסקתו, ככה שאני בספק אם הוא דיבר ככה).

KatyRose

New member
לינק אני אחפש לך יותר מאוחר

בקשר לדיכוי מוליד מפלצות? בגיל 6 עברתי תקיפה מינית בידי פדופיל, בגיל 11-14 היה לי סרטן אתה רואה אותי יוצאת לרחוב ורוצחת גברים ואת כל האחראים לכל החומרים המסרטנים בעולם? (זה לא היה טבעי, היה כתוצאה מקרינה שהאדם ייצר)

lithium1914

New member
לא יאומן.

אני ממש לא מעוניין להתווכח איתך אם את עד-כדי-כך צינית שאת מתעלת את הסבל האישי שלך לצורך ויכוח פוליטי.

KatyRose

New member
זה לא לצורך ויכוח פוליטי בכלל

לרצוח/לא לרצוח זה כבר מזמן לא פוליטי כלומר, בשבילך כנראה רצח על אם וארבעת ילדיה החפים מפשע זה הכל פוליטיקה. (בשני הצדדים). אבל בשבילי לא, רצח זה רצח : אין שונה בין הסבל האישי שלי לרציחות ופשעים.

lithium1914

New member
רידוד מחריד של המציאות

לרצוח/לא לרצוח זה כבר מזמן לא פוליטי, כאילו, שיו, אתה ממש לא אין! נו, מה ההבדל בין מין בהסכמה לאונס, הכל זה זיונים, מה זה משנה? לא סתם קוראים ל"רצח" שאת מדברת עליו "טרור". כי טרור זאת פעולה פוליטית. זה לא משנה לצורך זה אם זה בדקירה, ירי, השלכת רימון, הטמנת פצצה, התאבדות עם פצצה, ירי טילים או הפצת חומרים קטלניים. זאת פעולה שנועדה בעיקר בתודעה הקולקטיבית של ציבור מסוים וכתוצאה מכך במקבלי ההחלטות שלו, ולא בקורבנות הישירים של הפעולה, שהם בבחינת אמצעי. זה נשמע גרוטסקי כי זה באמת כך. כשאם וארבעת בנותיה נרצחות ע"י השכן או השכנה זהו רצח לשמו, אבל כשהן נרצחות ע"י מיליציה של שבט, כפר, מפלגה, עם או מדינה אויבת זה הופך להיות טרור שהוא בהכרח פוליטי. וזה לא משנה אם את בוחרת אישית להתמקד בסבלו של הבעל, כי הוא או בני משפחתו אינם יעד ההתקפה הראשי, גם אם סבלם האינסופי גדול משל שאר העולם כולו.

KatyRose

New member
ואני מרדדת את המציאות?

סליחה באמת שאני מתייחסת לפשע כאל פשע. אתה חושב שלאותו אב ובעל אכפת? "אה נו טוב, אשתי וארבעת ילדיי נרצחו, פסדר..זה לא משהו אישי נגדי! זה הכל פוליטיקה.. זה גורם לי להרגיש טוב יותר" לא אמור להיות רצח בפוליטיקה.. זה לא משהו טבעי.. זה לא שזה עימות של שתי מפלגות שונות ואז זה פוליטי. רצח הוא רצח, הוא לא אמור בכלל להיות ב"פוליטיקה" אין דבר כזה רצח בפוליטיקה. זאת הבעיה שלך בדיוק, אתה אומר שלי יש בעיה לרדד את המציאות ולהיות קיצונית ולקטול: לפחות לחיים יש משמעות בשבילי. רואים ישר שאתה שמאלני. "זה לא משהו אישי נגדך, סתם יש לך עם כובש אז נרצח את דוד שלך"

lithium1914

New member
מה???

מתי הצדקתי טרור ו\או רצח? את בכוונה מנסה לא להבין אותי? אף פעם לא אמרתי שטרור ורצח הם בסדר, להיפך. פוליטיקה לא נוסדה עם הפרלמנטים של הדמוקרטיות הליברליות והמפלגות, היא קיימת בערך מאז התפתחות שפת האנוש, ובכל צורה של התארגנות חברתית-כלכלית (ממשפחה\חמולה\שבט ועד ארגונים על-לאומיים). זה לא עניין של טבעי או לא-טבעי. ואם כבר, תככים, מזימות, אלימות ורצח הם אולי הדבר היחיד שמשותף לכל צורות הממשל עד היום. מתי אמרתי שלחיים אין משמעות בשבילי? איך הגעת למסקנה הזאת? רציתי להראות את ההבדלים בין רציחה טרוריסטית לרצח פלילי "רגיל", הבדלים שהם קיימים ואת מתכוונת לבטל אותם. מה, יגאל עמיר הוא סתם רוצח? לא, הוא מתנקש פוליטי, ואלה לא סתם מלים ותוויות. ויש סיבה למה הוא במאסר לשארית חייו (לא שאני מצדיק את זה) בניגוד לאחרים שרצחו גם "רק" אדם אחד. וכמו שיגאל עמיר הוא רוצח פוליטי, גם עדן נתן-זאדה וגם כל המתאבדים הפלשתיניים האלמונים הם רוצחים פוליטיים. אני לא צריך לתת לך הסברים ארוכים ולשים אחרי כל משפט סייג של "אבל אני לא מסכים עם זה". אני לא מסכים עם טרור בשום צורה ואופן, לא טרור פארא-מיליטארי ולא טרור מדינתי. מצטער שאני כזה ססססססססמממולןןןןן אנטישמי מוצץ זין של ערבים. ואני עדיין לא מאמין שאת משתמשת בדוד שלך כדי לרדת עלי בפורום מטופש.

becker

New member
..

"הפלשתינים אכן פועלים למען סיום ה"כיבוש".. אבל באיזו צורה? טרור! שמע, האמת? באמת שלא היה אכפת לי אם הייתה להם מדינה, באמת לא אכפת לי לחיות איתם יחד בדו קיום. הטרור הוא שמפריע לי." היי... הפלסטינאים לא המציאו את הטרור... תלמדי הסטוריה ותביני שגם את הבריטים , הציונים ניסו לגרש בעזרת טרור... סתם לא.. אני צוחק.. יהודים לא משתמשים בטרור.. יהדות זה דת נאורה ומוסרית!

KatyRose

New member
חחח הציניות שלך קורעת מצחוק

אתה יודע מה היה הרבה יותר מצחיק? אם הייתי באמת אומרת או רומזת לכך שהיהדות היא דת נאורה ומוסרית תראה לי איפה אמרתי את זה? אבל סליחה, הבריטים לא שייכים לכאן, בכלל. אפילו לא קצת. ותגיד לי מה אשמים היהודים בירושלים? באר שבע? תל אביב? אנחנו צריכים גם משם להתקפל? כתבתי כבר פעם, אם טרור היא הדרך בה הם בוחרים:והם היו בוחרים להשתמש בדרך הפסולה הזאת על חיילים בלבד, ולא על תינוקות בני 10 חודשים שמשחקים בגן משחקים, אז איכשהו הייתי שותקת. אבל מאחר והמצב הוא לא כזה- והם בכל זאת בוחרים דווקא לירות באותה תינוקת ולפוצץ את אותו האוטובוס אז יש לי הרבה מה להגיד. "היי הפלסטינאים לא המציאו את הטרור, תלמדי היסטוריה" למדתי ו? אההה נכון, עכשיו הטרור הוא בסדר. הם הרי לא המציאו אותו... פיו.. זהו, שיניתי את דעותיי. עכשיו הטרור הוא בסדר.

למעלה