איפה יש סיכוי למצא

murphy

New member
איפה יש סיכוי למצא

כתוביות לפרק הראשון הכפול של sliders ?

REBURN

New member
לא חושב שיש

אומנם זוהי סדרה מעולה אתה יודע על מה היא מבוססת ? כי היא מבוססת על עקרון אמיתי כמו כן זה נדיר מאוד למצוא כתוביות לסדרות ודרך אג מה עם התוכנה שלך מתקדמת מתנצל שלא היה לי זמן לבדוק אותה ראיתי שבנית גרסה חדשה בהצלחה

murphy

New member
לסידרה חברים יש מלא מקומות

שאפשר למצא כתוביות....אפילו שיהיה באנגלית מקסימום אני אתרגם היא מבוססת על עולמות מקבילים אבל מה הכוונה עיקרון אמיתי ? התוכנה שלי מתקדמת יפה, תודה רבה - אתה יכול לראות שהוספתי הרבה מאוד דברים חדשים... אני מקווה לקבל תגובות כדי שאוכל להוסיף ולשפר אותה

murphy

New member
תוכנת דואר אלקטרוני בעברית

אם אתה רוצה אני ארשום לך את הכתובת

REBURN

New member
באנגלית זה כבר משהוא אחר לגמרי

וחברים היא בין הסדרות יחידות שיש להם תרגום ולשם מה תרגום באנגלית עם הסדרה באנגלית אלא אם כן אתה מעוניין לתרגם וליידע הכללי הסידרה גולשים מבוססת על חוקיי הקוואנטים שפיתח איינשטיין על מהירות האור משמעות הזמן ומקטעי הזמן שזה מעניין כשלעצמו סתם אני מציין את זה למדתי את זה בפיזיקה מתקדמים עזבו סתם התלהבות שלי אני דיי מכור לסדרה

murphy

New member
אני אשמח אם תוכל להמשיך

להתלהב במייל אלי, עם קצת יותר הסברים כי זה מאוד מעניין לגבי כתובית באנגלית - יש רעיונות?

REBURN

New member
היי

מה אתה מדבר על הסבר מהי תורת הקוואנטים של איינשטין למדתי את זה כמה שעורים ועדיין אינני בטוח שהבנתי את הכול מדובר על אי רציפות של הזמן בחלקים של האי רציפות אלו למעשה יש חורים בזמן כמו כן דובר על מהירות האור שחומר הופך לאנרגיה למעשה שעוברים במהירות האור זמן אנחנו עוברים ממצב של מאסה למצב של אנגיה למצב זה כבר הצליחו להגיע בניסויי מעבדה אינני יודע מעשיים תיאורתיים אבל עדיין יש בעיה להחזיר ממצב אנרגיה למצב של מאסה חזרה לומר את האמת לא הבנתי הרבה מהשעורים של המרצה המשעמם מאוד שלי בזמן שכול הזמן בימי חמישי בערב יש משחקים של מכבי אני הייתי צריך להקשיב לו אוליי טיפונת הסברתי אבל ממש טיפונת אם תהיה מעוניין אצרף לך חומר בעניין בטח יש אפילו פורום בעניין צריך לבדוק

למעלה