איפה יש חנויות

יפעת187

New member
איפה יש חנויות

בירושלים שמתמחות ואפשר לקנות שם שוקולד בבטחה? (של קליבו)

babkas

New member
היי,

נראה לי שאנחנו מכירות בפורום של קרין שם היוזר שלי הוא sugi.
יש מס' חנויות בירושלים, אישית לרוב קונה בלה שף ועד אתמול הייתי מרוצה. אתמול היה פאשלה עם שוקולד חלב.

אם את רוצה אשמח לחלוק איתך שק של 5 ק"ג.

revavonet

New member
לה שף מוכרים קאליבו???

הייתה תקופה שלא היה להם ולכן עברתי לפרוייבל. הייתי מציעה לכם לבדוק תוקף על השקים.
אני מוכנה גם להתחלק בשקים של שוקולד אם מתאים לכם.

babkas

New member
זה חדש שמוכרים...

לכן לא נראה לי שזה ישן.

כמה שוקולד ואיזה סוג את רוצה?

fliperit

New member
הייתי פעם אחת, נשארתי עם רושם רע

היחס של המוכרות היה מאוד לא נעים, השוקולד נמכר רק בחבילות של עד חצי קילו והמחיר גבוה.

יפעת187

New member
הם אמרו

ש250 גרם עולה 16 ש"ח בהשוואה למר קייק שקניתי שם 500 גרם ב35 פלוס מינוס.... שזה יוצא אותו דבר בערך

fliperit

New member
אני קונה בלה-שף

אמנם לא קליבו אלא פרוייבל, אבל אני אוהבת לעבוד איתו.
ממה שזכור לי זה 55 ש"ח לקילו (יכול מאוד להיות שהשקים של ה-5 קילו זולים יותר, אבל לי זה יותר מידי)

mashkiayeruka

New member
בעבר קניתי הרבה ב"מנה אחרונה"

דווקא הן היו מאוד חביבות אלי, המוכרות שם ועזרו לי בתחילת דרכי בתחום השוקולד. השוקולד שם היה טרי וטוב. ללה שף גם יצא לי להגיע, קניתי שם קצת דברים שהיו חסרים פה ושם, לא שוקולד.
אבל כשהתמקצעתי יותר גיליתי גם את המקומות הזולים- קליבו אני קונה במר קייק בנתניה כשאני מגיעה לאיזור, מסתבר שזה קורה לא מעט. אם תרצי אוכל להתחלק איתך בשקים, כרגע יש לי כמויות יפות בבית (בגילה בדרום העיר...)
אני קונה גם הרבה מפרי לבל, יש לו מחסן בשוק באותו רחוב של מנה אחרונה, הוא ספק של חומרי גלם לקונדיטוריות, ויש לו הרבה מוצרים טובים וזולים- קרם נוגט, קוקוס, קקאו הולנדי משובח, קרוקנטים מסוגים שונים, אגוזים ושקדים, ריבת חלב ועוד. גם מטבעות שוקולד להמסה יש לו אבל תוצרת הארץ (אופנהיימר) ופרווה 53% מוצקי קקאו, אני משתמשת בהם למשחקים בשוקולד של הילדים. אוכל לשלוח לך את הטלפון שלו במסר אם תרצי.
יערה

revavonet

New member
גם אני קונה פרוייבל שם

ומוכנה להתחלק בשקים אם מישהו מעוניין.
מחיר סביר, יותר זול ממה שאת קונה בגלל שזה שק.
ואני מזדהה עם כל מה שאמרה fliperit על מנה אחרונה.

y o y o i t

New member
אני אמנם ירושלמית אבל קונה אצל חייק

בת"א כשאני מגיעה לאיזור. זה יוצא הרבה! יותר משתלם. הוא מוכר שק של פרויבל מריר ב165 ש"ח שח! כשאמרתי את זה בלה שף היא אמנם נתנה לי הנחה במקום 220 ש"ח לשק של חמש קילו (שימו לב להבדל!) הגענו ל190 אבל זה כי קניתי שם הרבה שקים כי נאלצתי לקנות כמות גדולה בהתראה קצרה...
לדעתי- כדאי שנתגבש הירושלמיות בלה שף וככה יבינו שלא שווה לוותר עלינו לטובת המרכז...

למעלה