איפה ישנם עוד אנשים?

yakovs

New member
איפה ישנם עוד אנשים?

ערב טוב. לפני זמן מה נסעתי באוטובוס. אני אוהב לשבת ולהתבונן באנשים שעולים ויורדים, ולחשוב לי כל מיני מחשבות. והנה עלתה לה גברת כבת 50, והתיישבה במושב שלפני. האשה הזו משכה מייד את תשומת ליבי, כי במקום לשבת במנוחה כמו אדם רגיל מן היישוב, היא פתחה בסדרה של טלטולי ראש עזים ומרשימים. המחשבה הראשונה שלי הייתה: כמה חבל שהיא ואני יושבים במקרה זה מאחורי זו, ואנחנו בכלל לא מכירים. המחשבה השנייה הייתה: האם מותר לי לפנות אליה, ואיך היא תגיב לפנייה של איש זר. כל כך בא לי לספר לה על הפורום שלנו...ואולי אנחנו כן מכירים אחד את השני? הלא בארץ הגמדטיקים הכל יכול לקרות... הייתם כבר בסרט הזה? אז מה עושים? כל כך הרבה אנשים כאלה מסתובבים ביננו ואנחנו לא מכירים אותם...ובכלל, איך מספרים להם שיש בעולם מקום כזה יפה כמו זה שיש לנו פה? יעקב

שביק

New member
יעקב, יש לי המון המון סיפורים כאלה.

והנה אחד מהם: לפני שנים אחדות המתנתי לתורי באחת המרפאות באחד מבתי החולים במרכז (לא נוירולוגיה). בתיקי היתה אחת מחוברות העמותה "טור-עט שלי". מולי ישבה אשה בלונדינית ונאה (לא אני), ומיד הבחנתי שמארץ הטיקים היט הגיעה. הנחתי כבדרך אגב את החוברת על השולחן אשר הפריד בינינו, ומבלי להביט לעברה, ו"בלי כוונה" עם פני החוברת לעברה. התוצאה היתה, היא ניגשה אלי, חייכה ואמרה:אני יודעת מי את. בעלי דיבר איתך לפני ימים אחדים על בעייתי. אך חוץ מטוראט יש לי גם.... ולכן אני כאן. היא הזכירה לי מי הוא בעלה ותוכן השיחה וכו'. דוגמא נוספת: לפני שנים אחדות, בעת היותי מאושפזת באותו בי"ח במרכז הארץ, היתה מונחת לפני חוברת "טור-עט שלי" חדשה אשר יצאה זה עתה מבית הדפוס. לפתע הגיע אלי רופא, סג"מ המח' עם טוראט ברור ובלי ספק, הוא הביט בחוברת, הביט בי, ולא ניראה לו שיש לי טוראט, אז למה החוברת פה? שאלתי אותו אתה יודע מה זה? והוא חייך וענה שהוא יודע בהחלט. ואז השיחה נמשכה ונמשכה. אני מספרת זת כי עם רמז קטן, דרך אגב, אין פגיעה ואין מבוכה. אם רוצים מתענינים. ניתן להניח, כבדרך אגב את הסימניה שלנו או כרטיס ביקור של העמותה. זהו לעכשיו. אגב, ייתכן מאד שאהיה מחר במשרד של העמותה.

yakovs

New member
שתי שאלות

שביק. מה זה טור-עט שלי? ומה זו הסימניה? יעקב.

שביק

New member
היי יעקב "טור-עט שלי" זאת חוברת

של העמותה, אשר בעבר יצאה לעתים מזומנות. לאחרונה לעתים רחוקות יותר. הסימניה? סימניה עם השיר "הפרפר של נופר" ובצד שני פרטים על התסמונת והעמותה. כדאי לראות. באחת ההזדמנויות אשמח לתת לך חוברת וסימניה.

למעלה