איפה ילדתן?

mereng

New member
פעם בתה"ש, ופעם באסה"ר

תה"ש - חוויית לידה טובה מאוד, אישפוז במחלקה היה מזעזע ועברתי תוך 12 שעות למלונית שהיתה אחלה.

אסה"ר - קיסרי מתוכנן (מצב עכוז), צוות מקסים בניתוח עצמו ברמה שמעלה לי דמעות עד היום כשאני נזכרת בעדינות ובהתחשבות שלהם, ממש עשו לי תיקון לטראומה מניתוח אפנדיציט שעברתי באותו בי"ח בצעירותי. במחלקה היה זוועה, עמוס בצורה יוצאת דופן וגם הפעם המלונית היתה המפלט שלי - המלונית שם חדשה ומדהימה שקשה לתאר.

בוולפסון פעמיים , הייתי מאוד מרוצה

מקווה שגם בשלישי יהיה טוב .
כמובן שאין מלונית,
בראשון קיסרי - קיבלתי יחס מקסים מהאחיות שהיו עדינות ונחמדות
בשני - קיבלתי מחיאות כפיים שילדתי בלי אפידורל ( לא שתיכננתי , פשוט לא הספקתי ) והאחות כל בוקר באה לשאול לשלומי ולהגיד לי לבוא לאכול משהו מהמטבח בלי שום קשר למדידת חום או בדיקות שגרתיות
את השלישי אני יעדכן ביוני בע"ה

ששת22

New member
פעם ראשונה ברמב"ם פעם שנייה בפוריה

בפעם הראשונה רמב"ם, למרות ששמעתי עליהם שהם דוחפים לקיסרי, הלכתי בעיקר בגלל החשש שמשהו ישתבש. הייתה לידה ארוכה (26 שעות) עם צוות מזעזע ולא תומך בעליל ובגלל זה לא חזרתי ללדת שם.
בפעם השנייה בפוריה כי זה יותר קרוב לבית ושמעתי על הצוות מלא דברים טובים. בפועל הייתה לי לידה ממש קצרה (בקושי שעתיים בחדר לידה) והייתה לי מיילדת מקסימה והצוות בחדר לידה היה ממש טוב לעומת מה שחוויתי ברמב"ם.
בקטע של המחלקה ברמב"ם הייתי יותר מרוצה.

אין מלונית בשניהם אז זו לא הייתה אופציה.

kaparu

New member
בפעם הראשונה בתה"ש, בשנייה במעייני הישועה

הראשונה בתה"ש, טופלתי שם לאורך ההריון המורכב ומשום מה הייתי בקיבעון שאם מטופלים במקום מסוים, עדיף גם ללדת שם. מלכתחילה הייתי מיועדת לקיסרי (עכוז) והיה לי חשוב להיות במלונית. בדיעבד - הייתי בוחנת את איכילוב (שוב, רק בהנחה שצריך ניתוח), בעיקר בגלל שהביות שם יותר שפוי מתה"ש. הייתי במלונית וזאת הייתה ברכה!!! אחרי ניתוח לא רואה אופציה אחרת.
כאמור, לא חזרתי ללדת שם, ילדתי אתת הלידה השנייה במעייני הישועה, כי רציתי למקסם סיכויים לויב"ק (ברקע הייתה גם סכרת הריון). ו...הצלחתי

הייתה חוויה מדהימה.
אין שם מלונית. מאוד רציתי את החדר הפרטי אבל המחלקה הייתה עמוסה אז לא התאפשר. השתחררתי מוקדם (פחות מ - 48 שעות מהלידה), אז לא היה נורא.

למעלה