איפה זול לחיות?

איפה זול לחיות?

שלום לכם! אני לאחרונה מרגיש שפג כוחי, ובא לי לנוח מהעולם, להיות עם עצמי. בא לי להיות בארץ זרה, לגור לבד, להכיר אנשים חדשים, לא ללכת לעבודה/לימודים/צבא/בי"ס, לקום בבוקר ולא לעשות כלום. העיניין הוא שצריך כסף בשביל לעשות דבר כזה (אני מעוניין לגור ככה חצי שנה בערך) החסכונות שיש לי הם כ 1200$ . האם יש מקום בעולם שבו אני אוכל לחיות ככה? למצוא מעט שלווה? אני מאוד מאוד אשמח אם תענו לי במידה והשאלה לא נשאלה בפורום הנכון, אודה לכם אם תפנו אותי לפורום המתאים תודה רבה

תודה רבה ועוד משהו

לקלה- תודה על האיחול לגבי השאלה המקורית שלי, הכוונה שיש לי 1200$ בשביל מגורים ומחיה. (כלומר: לא כולל טיסות)

מארסו

New member
השאלה היא

עד כמה אתה מוכן להתפשר ובאיזה תנאים אתה מעוניין לחיות. בכל אופן במדינות כמו הודו או תאילנד אתה יכול למצוא מקום לינה ולהאכיל את עצמך במשהו כמו 20 דולר ליום באיזורים מסוייימים . לגבי התנאים - זה כבר סיפור אחר. כנראה שבמחיר הזה אין לך מה לצפות למיזוג אויר, או טלויזיה בכבלים או אפילו מערכת ביוב פועלת כשורה.

התשובה פשוטה

ככל שרמת החיים באותה מדינה נמוכה יותר עלות המחיה זולה יותר. סומליה, האיטי ונמיביה נשמעות לי מקומות מתאימים. בא לך?

moonbear

New member
סומליה-אסורה לדרכונים ישראלים,

נמיביה והאיטי מה-זה יקרות!!! לך כמו שהציעו לך על תאילנד והודו

tamax

New member
בהודו אפשר לחיות בפחות מ-400$

לחודש... וכמובן אם אתה נשאר באותו מקום כל הזמן ולא משתמש באוטבוסים\מוניות\רכבות אז אתה יכול להוזיל בצורה משמעותית.

למעלה