איפה זה איפה הודעה שלי לאן היא נעלמה
מ מכורה למלרוז פלייס New member 29/7/08 #2 רומן מה שמעתי שאתה עושה בעיות??? אני אקרע אותך יא קטין חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
ר רומן14 New member 29/7/08 #3 אני לא אני לא עושה בעיות אם מתחילים איתי ורוני היתי לפני כמה ימים בבבלוג טי וי אז היה שמה מתחזה שהוא אמר שאת רוני הניק שלו היה מעלפת בפיגמה לבנה והשם שלו דידי
אני לא אני לא עושה בעיות אם מתחילים איתי ורוני היתי לפני כמה ימים בבבלוג טי וי אז היה שמה מתחזה שהוא אמר שאת רוני הניק שלו היה מעלפת בפיגמה לבנה והשם שלו דידי
ח חתולה דתייה New member 29/7/08 #4 רומן או רומןןןןןןןןןןןןןןןן תהיה ילד גדול כבר !!!אחי הקטן !!! אייך החופש???????????
ר רומן14 New member 29/7/08 #5 בת אל בת אלי בקרוב אני חזור לצט טי וי ולכול הצטים חכו חכו להפתעות וזה לא איום
ח חתולה דתייה New member 30/7/08 #6 רומן או רומן תהיה גבר גבר ותחזור !!! תזכור גברים לא מקללים וכאלה ... אם מדברים רק חבל שאיין גברים כאלה היום אהההההההה כולם בעעעעעעעעע אולי אתה תהיה התחלה של גברים אמיתים
רומן או רומן תהיה גבר גבר ותחזור !!! תזכור גברים לא מקללים וכאלה ... אם מדברים רק חבל שאיין גברים כאלה היום אהההההההה כולם בעעעעעעעעע אולי אתה תהיה התחלה של גברים אמיתים
ר רומן14 New member 30/7/08 #7 מואה מואה בת אלי מואה מואה אני אוהב אותך ומעניין מי זה המעריץ שלך או המעריצה