נכון מתחת לכתף שאול (שדה של עין חרוד איחוד) פרסמתי תמונה לפני חודשיים כאשר היה ירוק.
N nshay7 New member 4/5/14 #16 נכון מתחת לכתף שאול (שדה של עין חרוד איחוד) פרסמתי תמונה לפני חודשיים כאשר היה ירוק.
א אשר נחמיאס ב New member 5/5/14 #22 זו הדמות של אמנון רשף, מפקד חטיבה 14 במלחמת יום כיפור. שכן וידיד. אפשר לראות את התעלה ואת ציר התנועה לארכה. לא כל כך דומה, אבל מביע משהו. בוצע ע"י אחד הלוחמים שלו אז, תושב העמק.
זו הדמות של אמנון רשף, מפקד חטיבה 14 במלחמת יום כיפור. שכן וידיד. אפשר לראות את התעלה ואת ציר התנועה לארכה. לא כל כך דומה, אבל מביע משהו. בוצע ע"י אחד הלוחמים שלו אז, תושב העמק.
י יאיר גיל New member 5/5/14 #23 אם כבר התחלתם בחידות מצולמות אתמול טסנו מהרצליה דרך שדה דב, נשרים, ירושלים, וחזרנו דרך הנגב. מי יזהה היכן צולמה התמונה הזו?
אם כבר התחלתם בחידות מצולמות אתמול טסנו מהרצליה דרך שדה דב, נשרים, ירושלים, וחזרנו דרך הנגב. מי יזהה היכן צולמה התמונה הזו?
ר רמי בר1 New member 5/5/14 #27 לפי סוג הקרקע,יכול להיות בבקעת ערד או מה שיותר סביר,אחד הנחלים שממערב לקו באר שבע. גרר ,פטיש, או בסביבה.
לפי סוג הקרקע,יכול להיות בבקעת ערד או מה שיותר סביר,אחד הנחלים שממערב לקו באר שבע. גרר ,פטיש, או בסביבה.
י יאיר גיל New member 5/5/14 #31 צודק זה על אדמת ארה"ב, מדינת וויומינג כמה דקות לאחר המראה מ- KTOR Torrington מערבה (סליחה טל, לייתר דיוק לכיוון 268.58 בערך) כשעברנו מעל השטח הזה, הוא נראה לי דומה כמעט 100% לנגב שלנו.
צודק זה על אדמת ארה"ב, מדינת וויומינג כמה דקות לאחר המראה מ- KTOR Torrington מערבה (סליחה טל, לייתר דיוק לכיוון 268.58 בערך) כשעברנו מעל השטח הזה, הוא נראה לי דומה כמעט 100% לנגב שלנו.