איפה זה קניון OUTLET בהרצליה? איך מגיעים לשם? (עם אוטו או אוטובוסים מתא) והאם באמת יותר זול שם?
י ייאן האיסלנדי New member 25/11/04 #1 איפה זה קניון OUTLET בהרצליה? איך מגיעים לשם? (עם אוטו או אוטובוסים מתא) והאם באמת יותר זול שם?
N *neta* New member 26/11/04 #2 זה צמוד למשכית מגיעים עם אוטו יש מקומות חנייה או עם אוטובוס ויורדים במרינה אבל יש חתיכת הליכה... לגבי האם יותר זול את זה אני לא יודעת
זה צמוד למשכית מגיעים עם אוטו יש מקומות חנייה או עם אוטובוס ויורדים במרינה אבל יש חתיכת הליכה... לגבי האם יותר זול את זה אני לא יודעת
י ייאן האיסלנדי New member 26/11/04 #3 הממ. מה זה משכית? אני מתא אני יודע להגיע עם האוטו לקניון ארנה. שזה בנמל. זה קרוב?
A AndreaCorr © New member 26/11/04 #4 כן, זה די קרוב. לאיזור התעשייה בהרצליה פיתוח אתה יודע להגיע? (איפה שכל בתי הקפה והמסעדות)
B Brolly New member 30/11/04 #6 כשאתה נכנס להרצליה פיתוח דרך כביש החוף אז אתה ברחוב אבא אבן, כשאתה מגיע למרכזים 2000 תפנה ימינה, זה רחוב המשכית, אחרי שאתה ממשיך קצת אתה מגיע לצומת של רחוב מדינת היהודים, שם תפנה שמאלה ואחרי זמן קצר תגיע לאאוטלט במקרה אני עובד שם
כשאתה נכנס להרצליה פיתוח דרך כביש החוף אז אתה ברחוב אבא אבן, כשאתה מגיע למרכזים 2000 תפנה ימינה, זה רחוב המשכית, אחרי שאתה ממשיך קצת אתה מגיע לצומת של רחוב מדינת היהודים, שם תפנה שמאלה ואחרי זמן קצר תגיע לאאוטלט במקרה אני עובד שם